Hjem Nyheter «Transseksuell» gutt raskt tilbake til normalen etter å ha blitt reddet

«Transseksuell» gutt raskt tilbake til normalen etter å ha blitt reddet

KULTURMARXISME En sju år gammel gutt har blitt fjernet fra morens omsorg etter at en engelsk domstol avdekket at han har blitt utsatt for «betydelig emosjonell skade» etter at moren forsøkte å oppdra ham som jente.

htbqbarn

Rettsforhandlingene begynte for omtrent tre år siden etter at faren reiste en klage på at han ikke fikk tilgang til sin sønn. Faren skal ha tatt kontakt med flere ulike sosialtjenester som først ignorerte hans bekymringer. Da faren endelig fikk treffe sønnen skal han ha blitt sjokkert over synet av sønnen som var kledd og oppførte seg som ei jente.

Ifølge dommen skal moren ha vært totalt overbevist om at gutten «oppfattet seg selv som jente» og var derfor innstilt på å behandle ham som det. Faren skal ha fortalt retten at de ansatte ved sosialtjenesten skal ha akseptert morens vrangforestillinger og var enige om at gutten burde behandles som ei jente. Gutten skal selv ha trodd han var jente og bar til alle tider jenteklær og var også registret som jente ved legekontoret.

Den ikke navngitte gutten bor nå sammen med sin far og har naturlig nok gått tilbake til å ha maskuline interesser, melder retten.

Det rapporteres nå at gutten har tatt seg godt til rette hos faren og hans samboer, og at han har gjort et aktiv valg, uten press fra voksne, om å forfølge interesser vanligvis sett på som maskuline. Det meldes blant annet at gutten skal ha blitt interessert i Power Rangers og superhelter og finner stadig nye interesser. Det er tydelig at de fleste av interessene er mannsorienterte.

Kilde:
Forced Transgender Boy Quickly Returns To Normal After Removal From Mother’s Care