Hjem Nyheter Transseksuell professor må forlate universitetet etter å ha forespråket pedofili

Transseksuell professor må forlate universitetet etter å ha forespråket pedofili

5

LHBTQP Folk raser over at den transseksuelle aktivisten og professoren Allyn Walker forsøkte å normalisere pedofili i en doktoravhandling og siden fortsatte å propagere for pedofili på sosiale medier.

Allyn Walker er en professor ved Old Dominion University i Virigina og underviser i sosiologi og strafferett. Han er også forespråker av pedofili.

Nylig skrev Walker en doktorsavhandling som het «A Long, Dark Shadow: Minor-Attracted People and Their Pursuit of Dignity». Walker forklarer selv att Minor-Attracted People (MAP) er et begrep som sikter etter å skjønnmale pedofili og pedofile.

Dette sier Walker i et intervju som ble publisert på Youtube som nå har fått stor spredning. I intervjuet sier Walker at MAP er «mindre stigmatiserende enn andre termer som pedofil» og at pedofile som huser attraksjoner til barn ikke behøver å være seksualforbrytere. Han sier også at det ikke er umoralsk å være en såkalt MAP-person.

At Walker forsvarer pedofili men samtidig sier seg å være imot pedofile overgrep på barn, har ikke fått folk til å bli mindre urolige. Mange har reagert på at han forsøker å normalisere pedofili og universitetet har nå satt ham på «administrativ ledighet», hvilket innebærer at han for tiden er avsatt fra sin tjeneste, men ikke avskjediget, og med opprettholdt lønn.

Minner om svenske RFSLs Kjell Rindar

Måten som den transseksuelle professoren forsøker å legitimere pedofili på har store likheter med det som RFSLs tidligere organisasjonsleder og Stockholm Prides åpningstaler Kjell Rindar førte frem. Rindar har blant annet sagt at den pedofile «er ikke syk» og at det i stedet er det omgivende samfunnets holdninger og «tabuterror» mot pedofile som er syke. Han har også uttalt seg at pedofile som «skjenker ømhet og kjærlighet» ikke bør betraktes som seksualforbrytere.

Hvem er forbryteren? Den pedofile som skjenker ømhet og kjærlighet og fremmer en naturlig seksual- og personlighetsutvikling eller såkalte normale mennesker som forårsaker forvirring og med tabuterror hindrer den naturlige kjønns- og personlighetsutviklingen. Den pedofile er ikke syk. Han er ensidig i sin seksuelle fiksering.

Sagt av Kjell Rindar. RFSL og Stockholm Pride har aldri tatt avstand fra disse uttalelsene.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Kan en LHBTQ-bekjennende person la være å «act out» sine lyster, og især om det dreier seg om pedofil tiltrekning til (små)barn? Om de finnes er det få, og erfaringsmessig er det en stor risiko å la slike få tilgang på barn, i jobb og nærmiljø. Om de ikke forgriper seg direkte seksuelt kan de påføre barn store psykologiske skader på andre måter, ved å «normalisere» unaturlig atferd og viske ut grensene mellom normalitet og avvik.

Kim Larsen
Kim Larsen
1 år siden

Kjempe flott at han ble kastet ut, men veldig rart at han fortsatt er ansatt å mottar lønn.

Sist endret 1 år siden av Kim
Roger M
Roger M
1 år siden

«Regnbuens barn» forespråker pedofili…nok en gang.

Nasjonalsosialist
Nasjonalsosialist
1 år siden

Homolobbyen prøver å gjøre pedofili stuerent, alt er bare «kjærlighet» og «farger».

trackback
1 år siden

[…] Transseksuell professor må forlate universitetet etter å ha forespråket pedofili […]