Hjem Nyheter Transseksuell professor må forlate universitetet etter å ha forespråket pedofili

Transseksuell professor må forlate universitetet etter å ha forespråket pedofili

LHBTQP Folk raser over at den transseksuelle aktivisten og professoren Allyn Walker forsøkte å normalisere pedofili i en doktoravhandling og siden fortsatte å propagere for pedofili på sosiale medier.

Allyn Walker er en professor ved Old Dominion University i Virigina og underviser i sosiologi og strafferett. Han er også forespråker av pedofili.

Nylig skrev Walker en doktorsavhandling som het «A Long, Dark Shadow: Minor-Attracted People and Their Pursuit of Dignity». Walker forklarer selv att Minor-Attracted People (MAP) er et begrep som sikter etter å skjønnmale pedofili og pedofile.

Dette sier Walker i et intervju som ble publisert på Youtube som nå har fått stor spredning. I intervjuet sier Walker at MAP er «mindre stigmatiserende enn andre termer som pedofil» og at pedofile som huser attraksjoner til barn ikke behøver å være seksualforbrytere. Han sier også at det ikke er umoralsk å være en såkalt MAP-person.

At Walker forsvarer pedofili men samtidig sier seg å være imot pedofile overgrep på barn, har ikke fått folk til å bli mindre urolige. Mange har reagert på at han forsøker å normalisere pedofili og universitetet har nå satt ham på «administrativ ledighet», hvilket innebærer at han for tiden er avsatt fra sin tjeneste, men ikke avskjediget, og med opprettholdt lønn.

Minner om svenske RFSLs Kjell Rindar

Måten som den transseksuelle professoren forsøker å legitimere pedofili på har store likheter med det som RFSLs tidligere organisasjonsleder og Stockholm Prides åpningstaler Kjell Rindar førte frem. Rindar har blant annet sagt at den pedofile «er ikke syk» og at det i stedet er det omgivende samfunnets holdninger og «tabuterror» mot pedofile som er syke. Han har også uttalt seg at pedofile som «skjenker ømhet og kjærlighet» ikke bør betraktes som seksualforbrytere.

Hvem er forbryteren? Den pedofile som skjenker ømhet og kjærlighet og fremmer en naturlig seksual- og personlighetsutvikling eller såkalte normale mennesker som forårsaker forvirring og med tabuterror hindrer den naturlige kjønns- og personlighetsutviklingen. Den pedofile er ikke syk. Han er ensidig i sin seksuelle fiksering.

Sagt av Kjell Rindar. RFSL og Stockholm Pride har aldri tatt avstand fra disse uttalelsene.