Hjem Nyheter Transseksuell tobarns-“far” ammer sine sønner

Transseksuell tobarns-“far” ammer sine sønner

KULTURMARXISME Kampen mot naturen fortsetter. Transseksuelle Trevor MacDonald byttet kjønn fra kvinne til mann, anser seg å være homoseksuell og har fått to sønner med sin partner – som naturligvis ammes.

2304_blur

Transseksuelle Trevor MacDonald (31) startet prosessen med å skifte kjønn fra kvinne til mann tidlig i 20-årene. Hun endret navn, begynte å ta testosteron, anla skjegg og gjennomgikk brystreduksjon.

MacDonald, som anser seg være homoseksuell, bor sammen med sin mannlige partner i Manitoba. Da paret senere ønsket å stifte familie vurderte de adopsjon, men bestemte seg senere for å få barn på den vanlige måten, da dette var mulig ettersom Trevor ikke hadde gjennomgått kirurgisk kjønnsbytte.

Til avisen The Guardian forteller Trevor at hun under hele graviditeten presenterte seg og kledde seg som en mann, og hadde skjegg. At enkelte påstod at hun var en kvinne, ettersom hun kunne få barn, gjorde hun opprørt, ettersom hun anser at det å få barn ikke har noe med kjønn å gjøre.

2304 (1)_BLURTil Trevors store lykke kunne hun, til tross for både brystoperasjon og testosteronbehandling, amme sine to sønner – nå 18 måneder og fem år gamle. Trevor kompenserte også med å kjøpe inn brystmelk fra andre familier.

Trevor forklarer at hun en periode var redd for at ammingen skulle medføre at hun følte seg som en kvinne.

– Jeg var bekymret for at ammingen skulle føles kjønnsbetinget. Jeg tenkte, klarer jeg dette, eller vil jeg erfare kjønnsdysfori?

Trevor forklarer at hun kom over dette stadiet og nå er en stor fan av amming. Et annet problem som dog dukket opp var den velkjente toalettproblematikken. Ettersom Trevor anser seg være en mann, ville det da være naturlig å amme sine sønner på herretoalettet? Hun ble derfor en ivrig forkjemper for kjønnsnøytrale toaletter.

Trevor driver også en blogg hvor hun kjemper for transseksuelles rettigheter i USA, og håper nå at hennes historie kan føre til at det blir lettere for flere transseksuelle å bli foreldre og ikke minst amme sin barn.

Kilde:
Breastfeeding as a trans dad