Hjem Nyheter Norden Transseksuell venstreaktivist hjalp kjæresten å drepe faren

Transseksuell venstreaktivist hjalp kjæresten å drepe faren

1

SVERIGE En transperson med venstresympatier og hans homoseksuelle kjæreste har nå blitt dømt for drap på kjærestens adoptivfar i Karlskrona.

Leonard og Anatoliy fremfører på en vårkonsert noen måneder før drapet.

Tirsdag ble LHBT-paret Anatoliy Petersson (22) og Leonard Höglind (23) dømt for drap på 57-årige Mikael Petersson, som var Anatoliys far.

Bakgrunnen til drapet i Karlskrona som har fått stor mediaoppmerksomhet i Sverige, var at Mikael ville at sønnen skulle flytte ut av en leilighet som faren eide og behøvde å flytte inn i selv. Paret hadde også fått eller lånt penger av Mikael til foreningen deres som drev en vegansk kafé og hadde store økonomiske problemer. Dette førte til at Anatoliy og Leonard slo ihjel faren Mikael med en skiftenøkkel den 25. juli i fjor, parterte kroppen på badet og deretter transporterte kroppsdelene til den ubebodde øya Vardö, der Mikaels levninger ble gravd ned.

«Pride is a riot.» Bilde av Leonard fra hans Facebookprofil.

Etter drapet gikk paret siden på en restaurant og spiste middag, tilsynelatende som om ingenting hadde hendt.

Under politietterforskningen fremkom det at drapet hadde blitt planlagt i flere uker og at gjerningspersonene utforsket ulike metoder og hadde handlet inn rengjøringsmiddel, plasthansker og sekker for å kunne rengjøre etter seg.

Begge har erkjent forbrytelsen, men under rettssaken skylte Anatoliy og Leonard på hverandre og påsto at den ene hadde manipulert den andre. Da Leonard anses ha vært mer samarbeidsvillig med politiet under utredningen fikk han en mildere straff, men ble likevel dømt til 18 års fengsel for drap. Anatoliy ble dømt til livstid i fengsel for å ha drept sin egen far og skal også ha erkjent at det var han som slo det dødelige slaget med skiftenøkkelen.

Anatoliy kommer sannsynligvis til å anke drapsdommen ifølge Expressen, som har vært i prat med advokaten hans. Leonard har derimot før rettssaken gitt inntrykk for at han angrer forbrytelsen og er innstilt på å måtte sone dommen med en lang fengselsstraff.

Bilde av drapsvåpenet. Foto: Svensk politi.

Det media ikke forteller om drapet

Etablerte medier har gått ut med navn og bilde på begge morderne. Inntrykket som formidles er at det er et homoseksuelt par, men det finnes mer å bla frem om de to.

Til å begynne med kan påstanden at Leonard er en mann settes spørsmål ved. Dette ettersom han ble født som jente og tidligere het Ruth Höglind. Ifølge en kilde til Nordfront var det under tenårene hennes og fremfor alt på videregående skole at Ruth begynte å identifisere seg som mann. Hun skal først ha byttet til et mannenavn på Facebookprofilen sin og senere blitt enda mer overtalt om at hun ville forsøke å bli mann under en reise til Japan. Det var etter Japan-reisen at Ruth begynte å kalle seg selv Leonard.

Da drapet ble begått i fjor var Leonard fortsatt folkeregistrert med et kvinnelig personnummer, men skal ifølge Nordfronts kilde ha påbegynt en hormonbehandling for å bli mer maskulin. De aller siste ukene skal Leonard til slutt ha fått gjennomslag for sitt kjønnsbytte hos Skatteverket og fått et nytt personnummer, hvilket bekreftes av dokument fra Blekinge tingrett som viser at Leonard har byttet personnummer under saksutredningen. Leonard har derimot ikke gjennomgått noen kjønnsoperasjon, men har fremdeles sitt kvinnelige kjønnsorgan og ventes nå å få sitte på en fengselsanstalt for menn.

Dagboksbladet i saken bekrefter at Leonard har fått et nytt personnummer. Det nye personnummeret indikerer at han nå skal betraktes som en mann, mens det forrige forteller at han er kvinne.

Autistisk venstreaktivist

På Facebook liker Leonard et stort antall sider som avslører at han har tydelige venstresympatier. Han liker både Vänsterpartiet og dets ungdomsforbund Ung Vänster samt spesifikke lokalavdelinger av disse organisasjonene. Videre liker han RFSL, RFSL Ungdom Skåne, sider koblet til transseksualitet samt homoprofilen Rickard Söderberg, også kjent som gaytenoren og på Frihetskamp omtalt i 2019 da han tegnet serier sammen med en av Sveriges verste pedofile og delt «runkefantasier» med pedofilen.

To fluer i en smekk: Leonard demonstrerer mot den globale oppvarmingen og viser siden at han er transseksuell når han laster opp bildet på Facebook.

Til slutt liker Leonard saker relatert til autisme og i en artikkel i Blekinge Läns Tidning fremkommer det at han har drevet et UF-foretak som skulle løfte frem det positive med autisme.

– Jeg har autisme selv og det var slik idéen ble født. Man møter veldig mye fordommer, sa den nå drapsdømte Leonard til BLT da han gikk på videregående.

For å summere kan man si at morderen Leonard er en autistisk venstrevridd klimaaktivist som spiser vegansk, ble født som kvinne men identifiserer seg i dag som en mann som har samleie med andre menn. Hadde Leonard sympatisert med Sverigedemokratene eller Den nordiske motstandsbevegelsen i stedet for Vänsterpartiet hadde dette blitt løftet frem i etablerte medier som med lykt og lupe leter etter høyreekstreme koblinger så fort en forvirret ung person har begått noe forkastelig som det går å gjøre politiske poenger på.

Morderen Leonard er en sterk tilhenger av Vänsterpartiet.

Rickard Söderberg – et felles forbilde

Også kjæresten Anatoliy liker homoprofilen Richard Söderberg på Facebook og virker forøvrig å ha en stor interesse for japansk kultur og kampsport samt kristendommen. Den kristne troen gir seg også uttrykk i at Anatoliy synger i et kirkekor. Region Blekinge synes eventuelt å ha villet skjule koblinger til Anatoliy da to filmer fra fremførelsen han hadde deltatt i ble slettet fra Youtube med henvisning til «opphavsrett fra Region Blekinge».

Begge drapspersonene liker den homoseksuelle sangeren Rickard Söderberg på Facebook.

Anatoliy er tidligere straffedømt og adoptert fra Russland

Angående Anatoliy kan det avslutningsvis nevnes at han er adoptert fra Russland, så mannen de drepte, Mikael, var ikke hans biologiske far.

Anatoliy er også dømt fra før for forbrytelser da han to ganger i 2016 stiftet branner ved samme butikk og årsaket skader for nesten 200 000 svenske kroner. Disse forbrytelsene og et tilfelle av falsk utrykning ble han dømt til 65 timers ungdomstjeneste for.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Nordboer
Nordboer
1 år siden

Finnes det en kjønnsforvirret konstantianus som ikke er forrykt?