Hjem Nyheter Europa Transsexorganisasjon: «Pubertetsblokkere til tolvåringer er ufarlig»

Transsexorganisasjon: «Pubertetsblokkere til tolvåringer er ufarlig»

5

STORBRITANNIA En lobbyorganisasjon som utdanner lærere i Storbritannia i transsexspørsmål sier at tolv år gamle barn uten risiko kan gis pubertetsblokkere.

Mermaids er en britisk «veldedighetsorganisasjon» som gir opplæring i hvordan man skal håndtere barn som er «født i feil kropp».

I en opplæringspakke for britiske skoler får lærere høre at pubertetsblokkere er ufarlig og bør gis til barn så små som tolv år.

Etter at den britiske avisen The Times på søndag satt søkelyset på lobbyvirksomheten i britiske skoler har flere eksperter og lærer uttrykt uro og advart mot påstandene.

Organisasjonens instruktører hevder at pubertetsblokkere er bra for barn og gir barna «umiddelbar lindring» og at behandlingen er «fullstendig reversibel».

Under et opplæringseminar i desember sa en av aktivistene fra Mermaids til deltakerne at «medisinering med pubertetsblokkere ikke forårsaker noen forandringer, men kun fungerer som en pauseknapp for hypofysen og beholder pubertetsutviklingsnivået som har blitt oppnådd».

Hvis man slutte å gi preparatet til barnet fortsetter dets utvikling som om ingenting hadde hendt, hevdet Mermaids aktivist.

Alvorlig fare for folkehelsen

Michael Conroy, en diakon i Birmingham, spilte inn et opplæringseminar som ble holdt for lærere og diakoner. Til The Times sa han at han var bekymret over at organisasjonen Mermaids bokstavelig oppfordrer barn til å tro at de har blitt «født i feil kropp».

– Mermaids gir ikke elevene muligheten at de kanskje bare er homser eller lesber. I stedet går de inn på en farlig vei som til slutt fører til kirurgiske inngrep. Det er urovekkende å spre slik informasjon i skoler, sier Michael Conroy.

Michael Biggs, sosiologiprofessor ved St Cross College i Oxford – som tidligere flere ganger har blitt anklaget for «transfobi» – er enig at Mermaids strategi skyter barna fremover mot kjønnsfornektende kirurgi.

Men også en voksende gruppe medisinske eksperter i både USA og Storbritannia advarer mot langsiktige medisinske problemer etter bruk av pubertetsblokkere. I en rapport som ble sluppet tidligere i år utpekes pubertetsblokkere og hormonpreparater som «alvorlige farer for folkehelsen».

Mermaids hevder dog at deres råd er basert på 25 års erfaring på området, at de får skattemidler for sin virksomhet og at denne overvåkes av myndighetene, nærmere bestemt det britiske Likestillingsrådet.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Oystein
Oystein
2 år siden

Ja nei det er sikkert helt ufarlig å kunstig blokkere den naturlige utvikling av kroppen!?!? >:(
Herregud så sykt.
Hvor er de gode kristne som skal høre til å bry seg om slike saker? Forsvunnet for 50 år siden?

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
Svar til  Oystein
2 år siden

Dagens kristne – og kirken – har abdisert sitt ansvar for Guds ord, og er, ledet av kvinnelige biskoper og prester, omtrent utelukkende opptatt av å «inkludere» alle; homoer, lesber, transer – you name it, for ALLE er skapt i Guds bilde og er «elsket akkurat som de er». Dette er VRANGLÆRE, og alle som kan sin Bibel vet det, men de tier, som oftest. Dessverre.

Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

At det i det hele tatt går ann og være så jævlig dum i hodet.

Sjokkerende!

Johan G
Johan G
2 år siden

Helt utrolig sykt!

White Proud Person
White Proud Person
2 år siden

Disse SJW og NGO, ser for meg ut som en gjeng NPC. Hvorfor er det så forferdelig at barn utvikles naturlig?? Kan vi ikke la barn være barn, i stedet for å misbruke dem politisk!?