Hjem Nyheter Norden «Transsjekk» for svenske småbarn som «lurer på sin kjønnsidentitet»

«Transsjekk» for svenske småbarn som «lurer på sin kjønnsidentitet»

9

HOMOLOBBYEN I helgen ble det arrangert en såkalt transsjekk for barn opp til tolv år som «lurer på sin kjønnsidentitet». Arrangøren var Transammans i sammarbeid med RFSL Ungdom.

I helgen ble det arrangert en såkalt Transsjekk for barn opp til tolv år som «lurer på sin kjønnsidentitet». Foto: Transammans.

I helgen ble det for første gang arrangert en såkalt tanssjekk for barn i Sør-Sverige – mens det er den femte «transsjekken» i Sverige.

Den såkalte transsjekken er en leir for barn som arrangeres av Transammans, et forbund for transpersoner og deres nærmeste.

Barneleiren har fra og med i år en øvre aldersgrense på tolv år. Den retter seg dermed til småbarn som antas «lure på sin kjønnsidentitet» og som skal ha behov av å få informasjon om sin kjønnsidentitet og diskutere den.

Transammans ble startet som et RFSU-prosjekt. «Transsjekk» arrangeres i samarbeid med RFSL Ungdom.

På Transammans’ nettsider kan man lese at de suksessfullt har arrangert «Transsjekk» for «transbarn opp til 13 år».

– Det er alltid kjempestor interesse. Vi har 20 plasser per sjekk, men det er alltid flere som vil være med. Vi måtte si nei til omtrent ti personer i Växjö, sier Jacko Nilsson som er ansvarlig for barneleiren.

Leiren varte i tre dager hvor barne ble utsatt for påvirkning gjennom blant annet forelesninger og workshops.

For å arrangere «transsjekken» er de avhengig av bidrag. I år skal de ha fått mer penger enn vanlig, hvilket er grunnen til at de kunne arrangere hele tre leire. Disse kommer til å finne sted i august, september og oktober i Växjö, Västerås og Umeå.

– Vi håper på enda flere bidrag fremover slik at vi kan kjøre enda flere sjekker, sier Nilsson.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
9 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Haraldsson
Haraldsson
2 år siden

Manipulativ barnemishandling i regi av homolobbyen, er hva det er.
Disse barna vil ta skade av deres horrible eksperiment. Flere foreldre må tørre å banke i bordet. Dette er ikke greit!

Geir O
Geir O
2 år siden

Stakkars barn

Monicka
Monicka
2 år siden

Helt sykt! Fy faen

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

De må hektes tidlig, som barn i prepuberteten. Da har de færre motforestillinger og lar seg lettere manipulere av de perverse. Homo-/LHBTP-propaganda rettet mot barn og unge skulle forbys, slik som i Russland. Med hard straff for de som bedriver slikt, for å kjønnsforvirre og ødelegge våre barn og unge.

Asgaut
Asgaut
2 år siden

Kan dere ikke roe litt ned på det vebale skytset da. Dette er da vel bare en leir hvor barn og deres foreldre møter likesinnede. Må huske på at mange av dem kanskje ikke møter så stor forståelse fra omgivelsene i hverdagen.

Roy Vey
Roy Vey
Svar til  Asgaut
2 år siden

Å hjernevaske barn til å tro at de er noe annet enn hva de er, det er et temmelig kynisk eksperiment!

Barn blir kjønnsforvirret fra spedbarnsalder og oppmuntrer til å gjøre kjønnsoperasjon så fort som mulig. De retter seg med andre ord mot de sårbare og lett formbare individer i samfunnet, og leder dem til full kastrering. Det er ren ondskap satt i verk.

Asgaut
Asgaut
Svar til  Roy Vey
2 år siden

Tror neppe det er særlig mange barn eller foreldre som «frivillig» ønsker å gå gjennom en slik prosess.

De få dette gjelder burde få fred fra mishagsytringer og ukvemsord, synes jeg.

I fjor ble det født 55.120 barn i Norge. Cirka hvor mange personer under 18 år tror du årlig blir henvist til sykehus i Oslo for utredning av kjønnsidentitet?

Roy Vey
Roy Vey
Svar til  Asgaut
2 år siden

Det at du som homofil tar såpass lett på slikt gjør ikke akkurat homofile mer populære.

Kjønnsforvirringen øker blant barn, det er altså ikke kun snakk om få personer. Homolobbyens eksperimenter på barn er også noe som er nytt, det har ikke pågått veldig lenge og over flere generasjoner. Desto lenger de får utføre disse eksperimenter på barn, desto flere barn vil også bli kjønnsforvirret, og i ung alder gjennomgå kastrering, som de senere i livet helt sikkert vil angre på.

https://www.frihetskamp.net/dokumentar-om-angrende-transpersoner/

Asgaut
Asgaut
Svar til  Roy Vey
2 år siden

Jeg vil gjerne bli godt likt, være populær og framstå som en bra representant for homofile. Men jeg vil også gjerne kunne framføre meningene mine. Du snakker i generelle vendinger om at kjønnsforvirringen blant barn øker, men unnviker å svare på spørsmål angående henvisning for utredning av kjønnsidentitet, som ville gitt oss konkrete tall på bordet. Såvidt meg bekjent tillater ikke norske myndigheter at det utføres «kjønnsoperasjoner» på personer under 18 år. Man må med andre ord tidligst være myndig før kjønnskorrigerende kirurgi er aktuelt. Det finnes personer som angrer på at de har operert seg, men de aller fleste… Les mer »