Hjem Nyheter Transvestitter i ishockeyjippo søndertaklet hverandre

Transvestitter i ishockeyjippo søndertaklet hverandre

4

SPORT En kvinnelig transvestitt ble taklet av en mannlig transvestitt og måtte forlate isen. NHL tier om hendelsen.

Nylig ble det arrangert en NHL-sponset turnering ved navn «All Trans» i Wisconsin, USA, hvor alle deltakerne var transvestitter og «ikke-binære». 80 personer skal ha deltatt, men få så på kampene etter bildene fra turneringen å dømme.

I forkant av spetakkelet postet NHL en tweet der organisasjonen uttrykte «stolthet» over å få være med å arrangere turneringen, noe som det ble stilt spørsmålstegn ved, og hånet av mange. «Hvis transmenn er menn, hvorfor konkurrerer de ikke i mennenes liga?», spurte en av dem. Siden da har det vært stille fra NHL. Ifølge Fox News kommer dette av hva som skjedde under turneringen, der de kritiske spørsmålene fikk svar.

Det har vist seg at under en av transkampene taklet en biologiske mann ned en biologisk kvinne, hvilket resulterte i at kvinnen falt sammen på isen. Selv om taklingen var mer en knuff resulterte den i at kvinnen måtte forlate isen, rammet av hjernerystelse. Hun fikk deretter behandling på sykehus.

«Get a stretcher! Get a medic!» skriker hysteriske transer etter at «Daniel Maki» fra laget Rainbow Dash falt til isen.

Jonathan Kay fra avisen Quillette antyder i sin artikkel at det var en dum beslutning å la kvinner spille ishockey mot menn, selv om de identifiserer seg som menn og mennene som kvinner. Han siterer forskning som sier at kvinner har «betydelig mindre isometrisk styrke (49%), nakkeomkrets (30%) og hodemasse (43%), hvilket resulterer i lavere nivå av hode-halssegmentstivhet (29%)».

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
J.H
J.H
1 måned siden

Haha

Roger M
Roger M
1 måned siden

Noen må tydeligvis lære på den harde måten 🙂 Men bra, kvinner som mener de er mann må gjerne få juling av menn.

Roar
Roar
1 måned siden

Sånn går det når man skal leke mann, men mangler baller.

proverbs 26:11
proverbs 26:11
1 måned siden

Kvinner, som stort sett er FOR LHBTQ+ og også FOR transefenomenet – som feks Helene Sandvik i NRK-programmet «Helene sjekker inn», har fått seg et wake-up call når de samme transene(fra mann til kvinne, som selvsagt er biologisk umulig), vil og får delta i kvinneidretter, og slår EKTE kvinner ned i støvlene, som ventet var. Paradoksalt kan dette svekke og kanskje ødelegge for hele Pride- og LHBTQ+, noe som ville ha vært en velsignelse for folk og land. Unge transekandidater bør få rettledning FØR de transer og ødelegger seg med hormonblokkere og kirurgi, og noen av dem bør anbringes på… Les mer »