Hjem Nyheter Norge Tre innvandrerbrødre frikjent for voldtekt av 13-åring

Tre innvandrerbrødre frikjent for voldtekt av 13-åring

14

VOLDTEKT Tre syriske brødre mandag frikjent for tre fullbyrdede voldtekter av en 13 år gammel jente. Mennene, som sonet en straff på over fire år, ble løslatt på dagen.

Tre syriske brødre, som kom til Norge som flyktninger, ble mandag frifunnet av Gulating lagmannsrett for å blant annet ha voldtatt en 13 år gammel jente. Voldtekten fant sted i mai 2016, og mennene ble funnet skyldig i tingretten i januar 2017 hvor de ble dømt til over fire års fengsel. Som følge av frifinnelsen, ble de dog løslatt på dagen.

Funnet skyldig i tingretten

Overgrepene fant sted i en leilighet i Haugesund etter at mennene kom i kontakt med 13-åringen og hennes jevnaldrende venninner via sosiale medier. I leiligheten skal den ene 13-åringen ha blitt utsatt for tre voldtekter, mens den andre jenta ble befølt og kysset.

Brødrene – som i dag er 20, 21 og 25 år gamle – ble av tingretten dømt til fengsel i fire år og tre måneder for å ha hatt seksuell omgang med barn under 14 år. De ble også dømt til å betale 100 000 kroner i erstatning hver.

Straffeutmålingen ble den gang begrunnet med at retten anså det som en betydelig risiko for at jenta fikk senskader, som følge av at hun hadde blitt utsatt for tre fullbyrdede voldtekter etter hverandre.

Hadde manglende norskkunnskaper

Lagmannsretten begrunner frifinnelsen blant annet med at mennene hadde «gjort hva de kunne» for å forsikre seg om at jentene var gamle nok. Jentas advokat, Benedicte Storhaug, mener dog at retten har lagt avgjørende vekt på at mennene har begrensede språkkunnskaper, samt begrenset kunnskap om norsk kultur og lovverk.

Ettersom mennene har vært fengslet i over ett år, er det rimelig å anta at de kommer til å søke om erstatning fra staten.

 

Kilde:
Syriske brødre frikjent for voldtekt av 13-åring

 

 

 

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
14 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

Denne politiske frifinnelsen er Ernas måte å hilse Norges muslimer «God (E)id, (E)id Mubarak». Det er vane i de fleste muhammedanske land å løslate fanger i forbindelse med feiringen av Eid.

https://m.youtube.com/watch?v=4wriUyUybJw

Norsk «rettsvesen» er totalt politisk korrupt.

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
5 år siden

Troll.

Boge Myklebrast
Boge Myklebrast
5 år siden

Hoffjøde nummer en troner på toppen av hierarkiet og holder hakkeorden. Han utpeker hakkehønen nederst i hierarkiet. Voldtatte norske kvinner er jødekongens utpekte «quislinger» i nazijakten på stedfortrederoffer i finansjødenes spill om makten. Hoffjøde nummer en hersker ved stedfortrederoffer i nazijakt. http://kongsverre.no/judenschweine.png

Frimureriet leker sisten
i jakten på nazisten
med hoffjøden på topp
og quisling som flopp.

Hvem som er uheldig
er ganske tilfeldig,
for alle er nestemann
og høns på ulvetann.

Tarald
Tarald
5 år siden

Vår tålmodighet har en grense.

Skarpretteren
Skarpretteren
5 år siden

/Kommentar moderert
Forbannede fremedkulturelle møkkamenn!!!

Ola Nordmann
Ola Nordmann
5 år siden

3 syiske brødre, Brødrene – som i dag er 20, 21 og 25 år gamle. Overgrepene fant sted i en leilighet i Haugesund etter at mennene kom i kontakt med 13-åringen og hennes jevnaldrende venninner via sosiale medier. I leiligheten skal den ene 13-åringen ha blitt utsatt for tre voldtekter, mens den andre jenta ble befølt og kysset. Ettersom mennene har vært fengslet i over ett år, er det rimelig å anta at de kommer til å søke om erstatning fra staten. Er dette rimelig? erstatning, etter at 3 syriske brødre har voldtatt en 13 år gammel jente? Hva mener Haugesund samfunnet… Les mer »

jarl.stoltz
jarl.stoltz
Svar til  Ola Nordmann
5 år siden

Normalt finner man domsavsigelser på denne linken: https://lovdata.no/register/dommer?verdict=LRA&offset=20

Dog ikke i denne saken: https://lovdata.no/dokument/LGSTR/avgjorelse/lg-2016-94200

Bernur
Bernur
5 år siden

Når jurister bagatelliserer mord og voldtekter, når rettssystem behandler forbrytere som offer, når fremmede prioriteres foran vertsbefolkningen, da burde det gå opp for selv den mindre begavede at noe er fundamentalt feil. Motstand blir en plikt.

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
5 år siden

Er situasjonen slik som det her hevdes at de tiltalte har begått disse avskyelige handlinger som følge av at de har begrensende språkkunnskaper, samt begrenset kunnskap om norsk kultur, så må den eneste naturlige konsekvens være at man ikke slipper ut i samfunnet (som et absolutt minimum) før man har sikret at de har tilsrtekkelige språkkunnskaper, og tilstrekkelig kunnskap om norsk kultur. Det kan her vanskelig kalles for annet enn grov uforstand av norske myndigheter å la slikt gå fritt. Således må disse småjentene tilkjennes en klekkelig erstatningssum fra myndighetenes side! For øvrig er saken bare uendelig trist. Når jenter… Les mer »

Haugesunder
Haugesunder
5 år siden

Viktig å ta de rette kampene…og dette er ikke det. Begge jentene har innrømmet at de sa de var 17 og 18 år gamle, hadde tillogmed falske bevis som sa så. Dommer i saken sa at begge to ser voksne ut for alderen og med sminke og klær lett kunne se mye eldre ut. Når itillegg hun som hevder seg voldtatt har en historie med falske anklager om voldtekt før samt en annen samt en annen voldtekts anmeldelse som går parallelt i rettssystemet (denne gang mot en nordmann) , lukter det råtten fisk lang vei

Sturm88
Sturm88
Svar til  Haugesunder
5 år siden

Poeng. Men allikevel, at de er 3 brødre sier litt.

Satan Ihrahimovitsi
Satan Ihrahimovitsi
5 år siden

Jävla blattar!

Anonym
Anonym
5 år siden

Det är naturligtvis förfärligt, det som hänt. Sådant skall inte få förekomma i Norden. Men gjort är gjort, och man kan alltid hoppas detta väckte 13-åringen och hennes föräldrar politiskt, och att nationella krafter i Norge nu har tre nya sympatisörer/väljare (13-åringen får dock vänta ett tag till innan hon kan börja rösta).

tony
tony
5 år siden

stikker unna med alt disse svartinga