Hjem Artikler Trening – en del av kampen

Trening – en del av kampen

1

KAMP Organisasjonens aktivister trener regelmessig. Å være en aktiv nasjonalsosialist innebærer at man vier sitt liv til kampen, såvel psykisk som fysisk.

Motstandsbevegelsens aktivister er organisasjonens ansikt utad. Det innebærer at disse skal kunne opptre skikket rent sosialt, men også at de skal gi et godt fysisk inntrykk. På gaten skjer ingenting på individnivå. Har min kamerat unnlatt å holde seg i god fysisk form, kan det potensielt resultere i en mengde ulike negative utfall. Å ikke trene som aktivist er å utvise dårlig kameratskap.

Dette gjelder naturligvis ikke kun aktivister. Som nasjonalsosialister er det vår plikt å holde oss sunne og i god form – uansett alder og uansett kjønn. Hva angår hvilket fysisk nivå man bør ligge på, så har dette selvfølgelig med en mengde ulike faktorer å gjøre, men et faktum gjenstår: Alle bør trene for å holde sin kropp på et sunt nivå.

Helag-2-av-20

Trening og et bra kosthold skaper ikke bare en sunn og frisk kropp, men også sinn og psyke påvirkes positivt. Det er også en forberedelse for fremtiden. En fremtid som stadig kommer nærmere. Vårt samfunn står overfor store problemer, og i spydspissen av vår organisasjon behøver vi sterke aktivister.

Våre kvinner ses sjelden på gatene, og spesielt under aksjoner hvor det er en overhengende fare for fysisk konflikt med meningsmotstandere. Dels fordi vi er bevisste om de fysiologiske forskjellene mellom menn og kvinner og vi forstår at en kvinne har vanskeligheter med å oppnå samme fysikk som en mann, men også fordi det er andre oppgaver i organisasjonen som er mer egnede og hvor kvinner kan gjøre større nytte. Vi forstår at kjønnskvotering ikke er noe annet enn et (mis)lykket forsøk på å spe på løgnen om at det ikke er noen forskjeller mellom kjønnene. Man får dog ikke glemme at kvinnens helse er minst like viktig som mannens.

selvforsvarstips

At helsen er viktig for både barnefødsel og oppfostring, er en selvfølge. Hva mange glemmer derimot, er at vi lever i et samfunn der kvinnen i økende grad behøver å kunne forsvare seg. En kvinne vil ha vanskeligheter med å forsvare seg mot en større gjerningsmann, og spesielt om det er flere. Kanskje dog, vil et par raske føtter eller et uforberedt kne i skrittet kunne bli ens redning. Men for at dette, i tillegg til den selvsikkerhet som treningen gir, skal kunne komme som en refleks, kreves trening!

LES OGSÅ: Selvforsvarstips til kvinner

Argumentene for å være fysisk aktiv er mange, men til tross for dette, så slurves det blant begge kjønn og i alle aldre. I visse tilfeller kan man ha en god grunn for å ikke trene, men for de fleste dreier det seg om latskap og prioritering.

Vi skal utgjøre motpolen til dagens samfunn, som i dag i stor grad består av et fysisk og mentalt passivt folk. Vi skal være forbilder, spesielt for de yngre og de kommende generasjonene. Vi er og skal forbli sterke og rakryggede menn og kvinner, vel forberedte på hva enn fremtiden måtte bringe. Vi er Motstandsbevegelsen – den nordiske nasjonalsosialismens spydspiss!

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
S fra England
S fra England
5 år siden

English version: Exercise – an important part of the struggle Being an active National Socialist means dedicating one’s life to the struggle, physically as well as mentally. Therefore the Nordic Resistance Movement’s activists work out regularly. Our activists are the public face of the Resistance Movement. This means they must not only conduct themselves in an exemplary manner but also ensure their physical appearance makes a good impression on others. We also expect our comrades to look out for one another on the streets. If one of our number hasn’t kept himself well trained, it can have negative consequences for… Les mer »