Hjem Nyheter Trikser med ulike identiteter for å svindle velferdssystemet

Trikser med ulike identiteter for å svindle velferdssystemet

2

SVINDEL Rundt 50 prosent av de som søker asyl i Sverige trikser med ulike identiteter for å utnytte det svenske bidragsystemet.

Oppimot 50 prosent av de som søker asyl i Sverige registrerer ulike personopplysninger hos ulike myndigheter for å maksimalt utnytte det svenske bidragsystemet. Ettersom de ulike myndigheter ikke deler informasjon med hverandre, har de heller ingen kontroll over omfanget av slik svindel. Skatteverket i Sverige krever nå forandring.

– Om jeg til eksempel skulle hatt tre identiteter kunne jeg her startet et foretak og mottatt nystartsbidrag. Jeg kunne vært arbeidsløs med den andre og mottatt sykepenger, og jeg kunne tatt opp lån med den tredje identiteten, forteller Marie Mattsson Vangekrantz til TV4.

Stockholm-terroristen Rakhmat Akilov er blant annet en av de mange asylsøkere som har trikset med ulike identiteter for å melke det svenske bidragsystemet.

Kilde:
Asylsökande registrerar olika personuppgifter hos olika myndigheter

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

«Welfare leeches» kalles det på engelsk, og det passer godt for omtrent halvparten av invadørene til Sverige. Tallet er neppe særlig annerledes i Norge. Når i tillegg enkelte elementer er en åpenbar fare for landets og innbyggernes sikkerhet, bør da ikke svaret være å FÅ DEM UT? Våre nordiske/skandinaviske land er for våre folk, ikke for alskens free riders fra den 3.verden, parasitter som de er og vil forbli.

trackback
3 år siden

[…] også: Trikser med ulike identiteter for å svindle velferdssystemet Halvparten av alle bidragsmottakere i Norge er innvandrere Utvist drapsmann fikk bidrag fra […]