Hjem Nyheter Norge Truende «Nordfront-plakat» oppdaget på bønnerom

Truende «Nordfront-plakat» oppdaget på bønnerom

 MEDIA / FALSE FLAG  Mandag formiddag ble en truende «Nordfront-plakat» oppdaget utenfor bønnerommet på Høgskolen i Oslo og Akershus. Av en ren tilfeldighet var personen som oppdaget plakaten også arrangør for den «antirasistiske» demonstrasjonen mot Pegida som skulle finne sted samme kveld.

falseflag_ny

Først ut med å rapportere om «nyheten» var det venstreekstreme nettstedet Radikal portal med artikkelen «Naziorganisasjon truer muslimer og jøder ved høgskole i Oslo». Ifølge nettstedet skal det ha vært muslimen Thee Yezen Al Ubeide, en av arrangørene bak den «antirasistiske» demonstrasjonen mot Pegida, som var den første til å oppdage plakaten.

– Jeg hadde vasket og ryddet bønnerommet i 11-tida i dag og bedt da jeg på vei ut oppdaget denne lappen på infotavla vår, forteller Al Ubeide.

Også Dagbladet omtalte hendelsen, og både Pär Öberg, talsmann for Motstandsbevegelsen i Sverige, samt Haakon Forwald, leder for Motstandsbevegelsen i Norge, fikk komme til orde.

Til avisen avviste Forwald at det var Motstandsbevegelsen som stod bak plakataksjonen, og la til at det var flere sider ved saken som var svært mistenkelige. Blant annet det faktum at vedkommende har skannet inn et svensk klistremerke (!) og skrevet det ut på et A4-ark med en «truende» tekst på dårlig norsk. Dette er mistenkelig da det finnes rikelig med norsk propaganda, både klistremerker og plakater, tilgjengelig for salg – samt at man kan laste ned en mengde propaganda fra Frihetskamp som man kan skrive ut selv. Det hele bærer preg av å ha vært utført av meningsmotstandere eller småunger, avsluttet Forwald.

Kommentar fra Frihetskamp:

Det er også mildt sagt underlig, at av alle personene som besøker bønnerommet på skolen, så var det akkurat arrangøren av den antirasistiske demonstrasjonen som oppdaget plakaten – på samme dag som demonstrasjonen skulle finne sted.

Kilder:
Naziorganisasjon truer muslimer og jøder ved høgskole i Oslo
Arrangør bak antirasistisk demonstrasjon sjokkert