Hjem Nyheter Trump er en idiot som lyder jødisk makt – i iransk tegnefilm

Trump er en idiot som lyder jødisk makt – i iransk tegnefilm

3

IRAN En satirisk tegnefilm om USAs president skal opplyse innbyggerne om USAs statsterrorisme.

Den tegnede satiriske kortfilmen «Trumpet» som nylig ble sendt på iransk tv skildrer USAs president Donald Trump som en krigshissende idiot som bare er interessert i å hevde seg selv.

Hans irriterende tuting i en trompet for å vise seg frem følges av personlige og politiske prosjekter.

Som de gamle jødiske tegnefilmene om «Wile E. Coyote and the Road Runner» rammes Trump av problemer og tilbakeslag etter hvert utspill.

Den tegnede presidenten håndhilser vennlig med en leder fra Kina hvoretter han river av hans underarm, blåser en stri strøm av Twitter-bobler mens han sitter på toalettet og feirer avdekkingen av en stygg statue av seg selv forestillende en fredsdue sammen med Israels statsminister Benjamin Netanyahu.

Jøder styrer

I den mest talende scenen holdes Trump frem av et par gigantiske jødiske hender for å vise at han lyder Israel og sine jødiske herrer.

Kortfilmen Trumpet ble produsert av iranske Memri TV som lager politiske informasjonsfilmer om blant annet terrorisme og ideologiske trender i Midtøsten. Materialet sier å advare almenheten mot terrorisme og ekstremisme.

Propagandafilmenes enkle og humoristiske form har til hensikt å på en lettforståelig måte informere et internasjonalt publikum om iransk syn på verdenspolitikken.

Nylig har USAs trusler mot Iran blitt intensivert etter at Pentagon sendte hangarskip til Persiabukta for å møte hva Israel kaller iranske trusler om angrep.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

Den var ganske morsom. Donald Kushner har gitt jødene i USA og Israel ALT de har bedt om, og mere til, til tross for at de har gjort alt for å undergrave hans presidentskap siden han vant i 2016. Lærdommen er den samme, til evig tid; du kan gi jødene alt, og mere til, men de blir aldri fornøyd. Trump har sviktet sine velgere på alle områder, og vil, om ikke et «under» – en krig mot Iran? – skulle skje, gå et sikkert nederlag i møte i 2020.

Roy Vey
Roy Vey
3 år siden

Trump har jo mildt sagt prostituert seg for jødene. Han er nå deres lille Shabbos goy. Han er slangen som taler med to tunger og lurer ellers gode folk til å, smått om smått, akseptere jødiske interesser. Trump has become the swamp! Det var bra i begynnelsen, å ri på en bølge av håp. Men så må man da også forstå når det er på tide og hoppe av dette toget. Han er nå ikke annet enn en stor skuffelse, og istedet for å fortsatt klore seg fast ved håpet om at han skulle ha noen slags taktikk, så er… Les mer »

thisissparta
thisissparta
3 år siden

Fikk helt noia av den ekle nesa.