Hjem Nyheter Trump: «Hatkriminalitet skal lede til dødsstraff!»

Trump: «Hatkriminalitet skal lede til dødsstraff!»

7

UTENRIKS Sionisten Donald Trump vil at «hatkriminalitet» skal lede til dødsstraff.

USAs president Donald Trump.

USAs president Donald Trump sa på en pressekonferanse sist mandag at såkalt «hatkriminalitet» i fremtiden skal lede til dødsstraff.

— Idag beordrer jeg også justisdepartementet om å foreslå en ny lovgivning som vil forsikre at de som begår hatkriminalitet og massemord skal få DØDSSTRAFF – og at denne straffen skal leveres raskt […] og uten år med unødvendig venting», sa presidenten.

Trump sa også at «rasisme, religiøs intoleranse og hvit overlegenhet» er «ondskapsfulle ideologier»« som må bekjempes.

Det absurde utspillet kom etter helgens skyteepisode i El Paso, Texas, da en innvandringskritisk Trump-supporter skjøt ihjel 20 mennesker.

Les også:
Trump er en idiot som lyder jødisk makt – i iransk tegnefilm
Trump: – Jeg vil ha masseinnvandring
Trump vil beholde militært nærvær i Midtøsten – for Israels skyld
Donald Trump beredt til å bruke atomvåpen
Det hvite hus: Trump «spøkte» da han hyllet WikiLeaks
Lederperspektiv #24: Putin, Trump og Bolsonaro – lederne vi har ventet på eller globalister i ny drakt?

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
7 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

«HATKRIMINALITET» – et «newspeak»-ord uten definert mening, som så mye i vår tid. Uansett motiv bør alvorlig kriminalitet dømmes hardt og konsekvent, og dødsstraff for drap/massedrap, begått med overlegg, er jeg for. Men så har vi spørsmålet om tilregnelighet/sinnsykdom, som alltid dukker opp. Liberalerne/sosialistene vil fjerne retten til å bære våpen i USA, men behandle lovbrytere mildt, som kjent.

Dr.Phil
Dr.Phil
3 år siden

Hat er ingen kriminalitet! Enhver frisk person på denne planet hater noe og noen, det er like naturlig som enhver annen følelse. Er man uten hat, så er man avstumpet følelsesmessig, altså ingen frisk person. Det at globalistene, kommunister og sionister, sammen har klart å kriminalisere hat, kritikk, og opposisjon ved en ny lovgivning som de har kalt «hatkriminalitet» er helt absurd, og ikke minst er det urovekkende at ikke folket reagerer mer og protesterer mot noe slikt, som uten tvil vil lede til et totalitært samfunn der loven kun anvendes mot systemkritikere i alle dets former. De har kriminalisert… Les mer »

Steinar
Steinar
3 år siden

Der har man den såkalte «nasjonalisten» Donald Trump. Han er i lommene på «the deep state», kun en nikkedokke. Man må være temmelig nedsnødd om man enda tror at Trump står på vår side. Han er en slange som snakker med kløyvet tunge! En «falsk messiah»!

Kim Larsen
Kim Larsen
3 år siden

Ikke bra

Richard
3 år siden

Det er selvsagt at man ikke støtter disse handlingene men definisjonen på hat her er ganske så politisk inspirert. Hvis man tar et standpunkt i livet og står for det så må man i grunn hate for hvordan kan man kjempe for noe med hele hjertet og tro på det dersom man ikke hater alternativet? Hater man ikke det verden er i ferd med å bli så er man likegyldig overfor endringene og på ingen som helst måte moralsk. Da er det bare å erkjenne seg beseiret.

Jarl
Jarl
3 år siden

Har sagt det før, og sier det igjen: Den mannen er faen ikke god!

A.Fjell
A.Fjell
2 år siden

«those who commit hate crimes and mass murders face the DEATH PENALTY»

Da får han begynne med jødene. Ingen har utført, og utfører, mer hatkriminaliet og massemord enn dem. Og det er logisk siden deres satanske religion er full av oppfordringer og påbud om å drive med det!