Hjem Nyheter Trump inviterer antiglobalistisk kunstner til Det hvite hus – jøder forferdes

Trump inviterer antiglobalistisk kunstner til Det hvite hus – jøder forferdes

1

USA At Donald Trump inviterer en antiglobalistisk kunstner til Det hvite hus har opprørt venstreliberale i USA, blant annet mange jøder.

USAs president Donald Trump inviterer den libertarianske og antiglobalistiske tegneren Ben Garrison til et møte i Det hvite hus. Møtet kommer til å handle om sosiale medier.

Garrison er kjent for å lage effektfull satire av den politiske eliten. Blant annet har han utmalt jøden George Soros – sammen med hans stammefrender i Rothschildklanen – som manipulatorer av høytstående amerikanske politikere og generaler.

At Trump inviterer Garrison har opprørt mange venstreliberale, tross at kunstneren ikke har utpekt jøder som en spesielt problematisk gruppe. Blant annet har det jødiske CNN-ankeret Jake Tapper påpekt at selveste ADL, som i praksis utgjør en jødisk sensurgruppe, har kalt Garrisons satire for «åpenbart antisemittisk».

Ben Garrison har lenge sett sine tegninger blitt redigert av nasjonale internettroll slik at de fremfører et mer tydelig antijødisk budskap. Han har dessuten fått flere kallenavn, som «Zyklon Ben» og «Ben «One Man Klan» Garrison». Selv fornekter han at han er antisemitt, selv om selveste Benjamin Netanyahu virker å se ham som en stor trussel …

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
JudasGarSviker
JudasGarSviker
3 år siden

«Zyklon Ben» er en ekte kunstner!