Hjem Nyheter Trump: Israel må bombe Gaza raskere!

Trump: Israel må bombe Gaza raskere!

SIONISME USAs tidligere president har uttrykt bekymring over at den jødiske lobbyen holder på å miste kontrollen over amerikansk politikk. Selv har han mottatt 100 milliarder dollar i valgkamp-donasjon fra jødinnen Miriam Adelson.

Jødenes Shabbos goy, Donald Trump. Foto: U.S. Embassy Tel AvivCC BY 2.0, via Wikimedia Commons.

I et intervju med Sean Hannity på Fox News beklager Donald Trump seg over at Israel-lobbyen holder på å miste kontrollen over amerikansk politikk, og mener Israel må bombe Gaza raskere. Utspillet kommer etter å ha mottatt 100 milliarder dollar i donasjon til valgkampen, av den avdøde jødiske milliardæren Sheldon Adelsons enke Miriam, rapporterer Fria Tider.

– Israel hadde den mektigste lobbyen i landet for 15 år siden. I dag har ikke Israel den støtten de trenger, hevder Trump under intervjuet.

Det jødiske ekteparet Adelson var en av Trumps hovedsponsorer under forrige valgkamp, noe Trump gjengjeldte ved å flytte den amerikanske ambassaden i Israel til Jerusalem.

«Israel-lobbyen, representert først og fremst ved organisasjonen Aipac, kontrollerer amerikanske politikere på begge sider ved å finansiere valgkampene deres og sette i gang negative kampanjer mot de få politikerne som er imot situasjonen. Individuelle velstående jødiske givere spiller i mellomtiden en stor rolle sammen med Aipac, og står for en veldig stor andel av donasjonene til politiske kandidater.», skriver Fria Tider.

Den amerikanske journalisten Michael Tracey er en av mange som har kritisert Trump sin støtte til okkupasjonsmakten Israel. I et innlegg på X skriver han følgende:

Trump sier at Israel må fullføre bombingen av Gaza raskere. Han sier at ikke-navngitte personer forteller ham at 7.oktober angrepet aldri skjedde, akkurat som holocaust-fornektere. Han beklager at Israel-lobbyen ikke er mektig nok, og at selv Chuck Schumer har blitt «som en palestiner