Hjem Nyheter Globalt Trump signalerer mot Twitter-sensur

Trump signalerer mot Twitter-sensur

6

SENSUR Donald Trump gjør det igjen – signalerer mot sensur på sosiale medier. Men kommer han til å gjøre noe med saken?

De siste årene har stadig flere blitt sensurert på de sosiale mediene som i dag hovedsakelig utgjør stedene hvor folk diskuterer politikk med hverandre. Foruten de rammede – som hovedsakelig er innvandrings- og globalismekritikere – har få andre stått opp for ytringsfriheten.

En som gjentatte ganger har signalert mot sensur og for ytringsfrihet er USAs president Donald Trump, hvis sier i valget i 2016 anses av de fleste å ikke kunne vært mulig uten den relative ytringsfriheten som fantes på internett på den tiden. Ifølge en film som ble lekket i høst tok dessuten jødiskeide Google etter valget av Trump beslutningen om å begynne med politisk styring av sine plattformer, noe som vi ser stadig tydeligere konsekvenser av i dag.

Nå har altså Trump enda en gang signalert mot sensuren. Denne gangen ved å kreve at Twitter lar konservative profiler som har blitt utestengt fra mikrobloggingstjenesten få komme tilbake med rettferdig vilkår. «Det kalles ytringsfrihet, husk det!» og «dere gjør en stor feil» skriver presidenten blant annet.

Men med tanke på tannløsheten som hittil har preget hans presidentskap – som også gjelder sensuren på internett som bare brer ut seg uten at Trump fatter seriøse tiltak – er det få som tror at han kommer til å gjøre noe med saken i praksis. Mange kommentatorer mener at dette komme til å bety dødsstøtet for ham, som motarbeides i stort sett samtlige massemedier i USA.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Roar
Roar
3 år siden

Trump er det klassiske eksempelet på falsk opposisjon. Han er slangen den jødiske elite har sluppet løs. Med kløyvet tunge har han lurt mange og nå gitt disse ytterligere makt. De som enda, på tross av at dette har blitt såpass åpenlyst, fortsatt støtter Trump, de må enten være falsk opposisjon eller bare komplett idioter.

https://www.bitchute.com/playlist/5hEPBmncE5VW/

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
3 år siden
Alexander Holm
Alexander Holm
3 år siden

Kommentaren er moderert.
/Redaksjonen

Dr.Phil
Dr.Phil
Svar til  Alexander Holm
3 år siden

«Men det er ikke jødene som er trusselen men den grusomme kreftsykdommen som kalles Islam !»

Du mener altså at de som står ansvarlig for å ha åpnet Europas porter for muslimsk invasjon ikke utgjør en trussel? Jeg tror du bør tenke litt nøyere gjennom dette Alexander.

Ellers er det veldig lett å være tøff i kjeften, uten selv å faktisk gjøre noe nyttig. Hva du skriver vitner til en person som enten er et troll, eller bare rett og slett i ubalanse.

Alexander Holm
Alexander Holm
Svar til  Dr.Phil
3 år siden

Mener du at du vet hvem jeg er ? Jeg er en ung mann som er veldig sint .det er jeg. Begeret har rent over for lenge siden! ! Jeg blir trua av innvandrerungdom på gaden i Stavanger bare for at jeg ER DER ! Jeg blir anklaget for å være både det ene og det andre. I Stavanger har innvandringen sporet helt av og blitt en slags hobby for politikerne. Bystyret i Stavanger er som en gjeng barnehage unger. De aner ikke hva de holder på med. De aner ikke at det er umulig å integrere muslimske flyktninger !… Les mer »

Dr.Phil
Dr.Phil
Svar til  Alexander Holm
3 år siden

Alexander: «Jeg er en ung mann som er veldig sint .det er jeg. Begeret har rent over for lenge siden! !» Svar: Det er bra du er sint Alexander, men du burde få noe kontroll over dette sinnet og gjøre noe nyttig for deg, fremfor å leke rabiat i et kommentarfelt. Alexander: «jeg forlanger at noen stopper innvandringen !» Svar: Ja, det hjelper ihvertfall ikke å bare fokusere på muslimer om du ønsker det. Det blir jo like dumt som å stå i portåpningen å forbanne horder av muslimer som hele tiden vil komme, fremfor å kjeppjage vedkomne som holder… Les mer »