Hjem Nyheter Trump snur igjen – vil bli venn med Russland

Trump snur igjen – vil bli venn med Russland

2

UTENRIKS Etter å praktisk talt ha truet Syria og deretter Russland med verdenskrig myknet Donald Trump plutselig opp og sa at han vil samarbeide med Russland.

Frihetskamp publiserte i går kveld en artikkel om den kraftig opptrappede ordkrigen angående konflikten i Syria, der de to verdensmaktene Russland og USA støtter forskjellige sider.

Blant annet har USAs president Donald Trump truet med å angripe Syria over et ubekreftet kjemisk angrep som ifølge forskjellige islamistrebeller skal ha blitt utført av Bashar al-Assads regjeringsstyrker. Den russiske ambassadøren i Libanon, Alexander Zasypkin, svarte med at Russland da vil skyte ned eventuelle amerikanske missiler som sendes mot Syria samt angripe plattformene de utskytes fra.

Deretter advarte Trump Russland at de bør «gjøre seg klare» ettersom «fine og nye og «smarte»» missiler er på vei. «Dere burde ikke samarbeide med et gassdrepende dyr som dreper sitt eget folk og nyter det» avsluttet Trump sitt kontroversielle innlegg på Twitter med.

Like etter roet han dog ned stemningen ved å annonsere at den rekordlave relasjonen med Russland er unødvendig og at alle land bør samarbeide. «Russland trenger oss for å hjelpe med deres økonomi», skrev presidenten blant annet.

Trump fortsatte så i et annet innlegg med å beskylde Demokratenes og medias heksejakt på en eventuell «russisk innblanding» i det amerikanske valget som årsaken til de dårlige relasjonene med Russland.

Samtidig som Trump skriver friskt på Twitter er det stillere rundt hans russiske kollega Vladimir Putin. Han gikk dog i løpet av kvelden ut og sa at verdenssituasjonen blir «stadig mer kaotisk», men at han håper at sunn fornuft vil seire.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
4 år siden

The deep state med krigshissende (((neocons))), som omgir Trump og gir ham «råd» om kraftige svar på «gassing» av uskyldige barn i Syria, er en fare for Midtøsten og potensielt for verden. Han tvitrer i vilden sky, ofte før han har tenkt seg om, og gir inntrykk av handlekraft, men i realiteten vet han lite om verden rundt USA. Han bør konsentrere seg om å gjøre USA stort igjen, som han lovet, bygge muren mot Mexico og styrke økonomien, som han i noen grad har klart.

Returning Ghost
Returning Ghost
4 år siden

Han vingler fært mye og oppfører seg som en virkelighetsfjern idiot. Trump er kanskje litt mer rund i kantene enn mange før han, men han sitter likevel og trekker konklusjoner ut av det blå og samarbeider tett med jødene som den programmerte zionisten han er . På tide og innse at denne klovnen mentalt sett er en krigshissig guttunge med mye makt. Noe som er farlig for hele verden bortsett fra han selv og jødevennene hans. Han er i mot Edward Snowden, svartmaler Russland, ønsker tredjeverdens krig ect. At folk fortsatt støtter han og tviholder på det falske håpet dem… Les mer »