Hjem Nyheter Globalt Trump til FN: «Fremtiden tilhører ikke globalister – den tilhører patrioter!»

Trump til FN: «Fremtiden tilhører ikke globalister – den tilhører patrioter!»

6

USA På tirsdag talte noen av verdens mest kontroversielle ledere til FN. En av disse var USAs president Donald Trump som i sin tale fordømte globalister, kommunister og innvandringsforkjempere.

I sin tale til FN på tirsdag hyllet Donald Trump nasjonalisme og forkastet globalismen.

– På samme måte som mitt elskede land har hver nasjon representert i denne sal en ærerik historie, en kultur og en arv som er verdt å forsvare og hylle og som gir oss vårt individuelle potensial og styrke. Den frie verden må omfavne sitt nasjonale fundament. Ingen forsøk får gjørs på å utslette eller erstatte det, sa han.

Trump mente også at mange land har store problemer med ukontrollert innvandring.

Andre ting han sa i talen til FN var blant annet at fremtiden tilhører selvstendige nasjoner som beskytter sine innbyggere og hedrer egenskapene som gjør hvert land unikt. Han gjorde det også klart overfor publikum at han alltid kommer til å forsvare USAs interesser.

USAs president hadde også mye å si til venstreaktivister og innvandringsforkjempere.

– Sosialisme og kommunisme handler ikke om rettferdighet. Det handler ikke om likestilling. Det handler ikke om å løfte de fattige. Og det handler virkelig ikke om landets beste. Sosialisme og kommunisme handler bare om én ting: Makt for den herskende klassen.

Han påpekte også i forbindelse med dette at kommunismen har drept 100 millioner mennesker, og at USA aldri kommer til å bli sosialistisk.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Grim
2 år siden

Beckon in forlornness Leading sign in the sky Flock of ravens looming under the clouds Like a flying spear Go to Celtos’ children rescue With your strong and skillful hand Fly, raven, fly Burn, fire, burn Arise, word, arise And work destiny! Fly, raven, fly Burn, fire, burn Arise, word, arise And work destiny! Light in the dark, forging destiny Warrior on the battlefield and harper At our hearth Fire burning bright in the thought of The Wise! Druid to our wise and artisan of all skills! Three-faced lord, Lugoves, astonish the children of the Otherworld Fly, raven, fly Burn,… Les mer »

Grim
2 år siden

Trump av Vinland reiser seg!

Steinar
Steinar
2 år siden

USAs interesser, eller Israels interesser? Jeg føler det siste har vært hans fokus så langt.
Og nasjonalisme? Han mener vel borgerlig «nasjonalisme», som kun er forkledd globalisme? Dvs. integrering fremfor repatriering, som jo leder til globalisme og agendaen Kalergi planen.

Beklager, men min tillit til denne personen forsvant da han ble en del av «the deep state» og byttet ut USA først, med Israel først. Kontrollert opposisjon på sitt beste.

https://www.bitchute.com/playlist/5hEPBmncE5VW/

Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

Til tross for noen få gode uttalelser så er den mannen ikke på vår side. han er enda en marionett, en lakei og løpe gutt for den internasjonale jødedommen

JudasGarSviker
JudasGarSviker
2 år siden

Det nærmer seg valg… Trump er en lakei av jøden. Når det er sagt så har han mye bra retorikk som vekker opp folk over hele verden. Hvis jeg bodde i USA hadde jeg uten tvil stemt på han, selv om han er langt fra perfekt. Patrick Little eller David Duke burde ha vært president.