Hjem Nyheter Trump tvunget til å betale tilbake 122 millioner dollar i kampanjedonasjoner

Trump tvunget til å betale tilbake 122 millioner dollar i kampanjedonasjoner

3

USA Donald Trump må betale tilbake 122 millioner dollar etter at det ble offentliggjort at kampanjen hans svindlet donorer ved å utsette dem for tilbakevendende betalinger uten å informere om dette.

Donald Trump har sett seg nødt til å betale tilbake 122 millioner dollar i kampanjebidrag etter at det har blitt offentliggjort at disse ble samlet inn med en praksis som grenser til svindel. Tusener av kampanjedonorer som hadde ment å gi et enkeltbidrag til kampanjen ble, via automatisk aktiverte checkbokser skjult under mengder med tekst sendt til dem fra kampanjen, lurt til å melde seg på tilbakevennende betalinger uten at de selv var klar over det.

Et av tilfellene gjaldt Stacy Blatt, en kreftpasient som donerte 500 dollar til Trumps kampanje i september. Blatt endte imidlertid opp med å betale 3000 dollar totalt til kampanjen via tilbakevennende betalinger, noe han bare oppdaget etter å ha blitt informert om at leien ikke hadde kommet inn fordi kontoen hans var tom. Stacy tilbrakte de siste månedene av sitt liv fram til sin død i februar med å forsøke å få donasjonene sine refundert. Han er imidlertid bare en av et utall hvite amerikanere brakt til randen av fattigdom av nedstengingen av den amerikanske økonomien som donerte penger de ikke hadde råd til å gi bort til Trump både før og etter valget i håp om å redde landet sitt.

Donald Trump har lenge båret på en enorm gjeld, inkludert 340 millioner dollar til Deutsche Bank, og kostnadene involvert i å drive 2020-kampanjen gjorde bare vondt verre for den tidligere presidenten. Dette har fått prominente pro-hvite profiler, deriblant formannen for det nydannede National Justice Party Mike Peinovich, til å spekulere om det primære målet til «Stop The Steal» bevegelsen var å melke Trumps velgere for ytterligere donasjoner med det mål å tilbakebetale denne gjelden.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Tiwaz
Tiwaz
1 år siden

USA bør snart få seg en president det er verdt å stemme på.

Harald Feide
Harald Feide
Svar til  Tiwaz
1 år siden

Andrew Jackson var en bra fyr. Avskaffet renteslaveriet i USA og gikk i mot den etablerte bank-eliten.

Jo a
Jo a
1 år siden

Hele ‘Stop the Steal’ kampanjen var en svindel. Trump burde bli tvunget til å betale tilbake alt sammen. Tvangsselg eiendommene hans om det trengs.