Hjem Nyheter Trump utlyser minnedag for kommunismens ofre

Trump utlyser minnedag for kommunismens ofre

UTENRIKS USAs president Donald Trump utlyser den 7. november som minnedag for kommunismens ofre, noe som har fått løgnpressen til å rive seg i håret av frustrasjon.

USAs president Donald Trump fortsetter å terge på seg venstreetablissementet. Denne gangen gjennom å utlyse en dag til minne om de mange ofre som er blitt drept i kommunismens navn. At dagen falt på den 7. november er ingen tilfeldig, ettersom det på den dagen var hundre år siden jødiske kommunister startet den russiske revolusjon, hvilket ser ut til å ha trigget venstremedia ennå mer.

Trumps handlinger har blitt fordømt av flere medier, blant annet den jødiske tidsskriften Salon, en venstreradikal nyhetsside som blant annet har publisert skrifter med det formål å normalisere pedofili. Salon kaller dagen for «motsatsen til holocaust-dagen» og mener at Det hvite hus taler om kommunismens forbrytelser som verre enn det såkalte holocaust.

En BuzzFeed-reporter twittret om hvordan «Kommunismens ofre er et diskusjonstema for hvite nasjonalister», mens Newsweek kaller Trump for en hykler når han fordømmer kommunismen samtidig som han er på besøk i Kina.

Kilde:
Donald Trump utlyser en dag till minne av kommunismens offer – retar gallfeber på vänstermedia