Hjem Nyheter Trump utlyser minnedag for kommunismens ofre

Trump utlyser minnedag for kommunismens ofre

10

UTENRIKS USAs president Donald Trump utlyser den 7. november som minnedag for kommunismens ofre, noe som har fått løgnpressen til å rive seg i håret av frustrasjon.

USAs president Donald Trump fortsetter å terge på seg venstreetablissementet. Denne gangen gjennom å utlyse en dag til minne om de mange ofre som er blitt drept i kommunismens navn. At dagen falt på den 7. november er ingen tilfeldig, ettersom det på den dagen var hundre år siden jødiske kommunister startet den russiske revolusjon, hvilket ser ut til å ha trigget venstremedia ennå mer.

Trumps handlinger har blitt fordømt av flere medier, blant annet den jødiske tidsskriften Salon, en venstreradikal nyhetsside som blant annet har publisert skrifter med det formål å normalisere pedofili. Salon kaller dagen for «motsatsen til holocaust-dagen» og mener at Det hvite hus taler om kommunismens forbrytelser som verre enn det såkalte holocaust.

En BuzzFeed-reporter twittret om hvordan «Kommunismens ofre er et diskusjonstema for hvite nasjonalister», mens Newsweek kaller Trump for en hykler når han fordømmer kommunismen samtidig som han er på besøk i Kina.

Kilde:
Donald Trump utlyser en dag till minne av kommunismens offer – retar gallfeber på vänstermedia

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
10 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Hvor mange ofre har kommunismen på sin samvittighet? 100 millioner? 200 millioner? I USSR 66 millioner iflg Solzenitsyn. Og i spissen for den «russiske» revolusjonen stod jøder og det var vel kjent i samtiden. Idag benektes det. Et betydelig antall av de ledende kommunistene var jøder, i statsapparatet og spesielt i terrorapparatet Tsjekaen, senere GPU, NKVD.. samt Gulagsystemet. Jeg vil gi Trump thumbs up for dette, om han ellers har gjort mye rart.

Thule
Thule
Svar til  Proverbs 26:11
5 år siden

Et anslag fra 2005-2006 en gang: 150 millioner. Ikke bare er det lov å benekte kommunismens massemord, men kommunister får til og med ha politisk parti og mandat på stortinget. Men et nasjonalsosialistisk arbeiderparti, det får man ikke ha. Ikke får man heller stille spørsmål ved anklagene mot Tyskland.

I Dresden hadde Soros-sponsede feminister tegnet «Thanks Bomber Harris» på overkroppen. Harris beordret brannbombingen av Dresden, som skjedde etter at Tyskland hadde overgitt seg.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2565463/Outrage-feminist-activists-hold-naked-protest-praising-Bomber-Harris-middle-DRESDEN-fight-against-fascism.html

Et friskt menneske har vanskelig for å forestille seg hvordan noen kan være så ondskapsfulle og hylle massemord av sivile. Likevel får kommunister være på stortinget.

Fjell
Fjell
Svar til  Proverbs 26:11
5 år siden

Merk at disse 66 millioner myrdede kun var Solzenitsyn’s overslag for de jødiske kommunistenes rasistiske nidingsverk i Sovjetsamveldet mellom 1917 og 1957.

Ola Nordmann
Ola Nordmann
5 år siden

Man kan mene mangt og mye om President Donald Trump. Men en minnesdag for kommunismens Ofre var på høy tid og han skal ha honør for dette.
Her følger en kort dokumentar om kommunismen fra den annerkjente og respekterte Amerikanske Doktor David Duke også tidligere medlem representantenes hus i Lousiana State.
https://www.youtube.com/watch?v=WrieUdYe_e8
Også dette er en fin link for opplysningsarbeid rundt temaet
kommunisme: https://davidduke.com/?s=the+secret+behind+communism

Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

Veldig bra forslag av Trump. Håper det ikke bare blir med ord.

Johan G
Johan G
5 år siden

Virkelig på tide! Kommunismens grusomheter har blitt dysset ned så alt for lenge. Dette er krigens virkelige forbrytere.

https://youtu.be/5rbeVcEDSeA
http://www.hellstormdocumentary.com

Thule
Thule
5 år siden

Les David Dukes bok «The Secret Behind Communism». Her er en presentasjon: https://www.youtube.com/watch?v=WrieUdYe_e8

Kim Larsen
Kim Larsen
5 år siden

Go Trump hehe

Håkon
Håkon
5 år siden

Godt forslag for å spre bevissthet om de onde krefter som styrer idag/vant ww2.
Han har sikkert sett Europa – The Last Battle nå 🙂

Fjell
Fjell
5 år siden

Her er en bra og aktuell nettside den 11.11. Står bl.a. om hvordan *de* også forsøkte seg på en (jødisk) revolusjon i Tyskland efter 1. verdenskrig.
http://tomatobubble.com/id929.html