Hjem Nyheter Trump vil beholde militært nærvær i Midtøsten – for Israels skyld

Trump vil beholde militært nærvær i Midtøsten – for Israels skyld

4

SIONISME USAs president er engstelig for Israels «sikkerhetsbehov». Derfor skal USAs militære bli værende i Midtøsten.

I et intervju som ble publisert på onsdag sa USAs president Donald Trump at han virkelig skulle kunne trekke tilbake mye av USAs militære nærvær i Midtøsten ettersom oljeprisene nå er så lave og de derfor ikke er så avhengig av Saudi-Arabia, man at han ikke har tenkt å gjøre det på grunn av Israels «sikkerhetsbehov» i form av militær beskyttelse.

– Nå, skal vi bli værende i den delen av verden, spurte Trump retorisk under intervjuet med den jødiske avisen Washington Post.

– En grunn er Israel, fortsatte han.

– Oljen utgjør stadig mindre grunn ettersom vi nå produserer mer olje enn vi noen sinne har gjort tidligere, sa Trump, hvilket The Times of Israel vurderer betyr at USA nå er mindre avhengig av Saudi-Arabias olje.

– Så du vet, helt plutselig når man et punkt da vi ikke trenger å være der.

Trump takker Saudi-Arabia

I forrige uke takket Trump offentlig det Saudi-Arabiske regimet for å ha senket oljeprisene, etter å ha blitt hardt kritisert i media i USA for å ikke videre straffe landet for at journalisten Jamal Khashoggi den 2. oktober ble drept i Saudi-Arabias konsulat i den tyrkiske byen Istanbul.

Uken før sa Trump at Israel skulle komme i store vanskeligheter i Midtøsten-regionen om ikke Saudi-Arabias «stabiliserende nærvær» var der, hvilket ble tatt som et argument for at han ikke vil gjøre tiltak mot regimet i Riyadh etter drapet.

Til tross for at den allierte staten Saudi-Arabia finnes i regionen som en støtte til Israel anser altså Trump at USA skal bli værende i Midtøsten for å overvåke Israels interesser.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Roar
Roar
4 år siden

«Alt for Israel» sier lakeien.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
4 år siden

Trump har gjort mye for å tekkes jødene i Israel, men fått lite igjen for det. I USA faller de ham i ryggen, konspirerer mot ham og stikker kjepper i hjulene på ham via domstolene og «the deep state.» Trump er effektivt blitt kastrert politisk, og fremstår som en primitiv brølape når han tar igjen med de frekke horene i media. Han liker best å tale til sine egne, som tilber ham slik kristenevangelikerne tilber Israel og jødene. Han kunne ha blitt noe stort om han feks hadde fått reist muren mot Mexico, men nå lykkes han bare delvis, i… Les mer »

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

John F. Kennedy ble likvidert i 1963 og lillebroren hans Robert F. Kennedy ble likvidert i 1968 som en konsekvens av at de ikke lot seg kontrollere av (((you know who))).

De fleste presidenter vet etter dette hva som er (((innafor))), for å bruke NrK programleder Vilde Bratland Erikstads nyord, og handler deretter.

JudasGarSviker
JudasGarSviker
4 år siden

Tviler på at jødene setter særlig pris på at Trump er så direkte i sin tale. Massene begynner å ane hva som skjer.