Hjem Nyheter Trump vil innføre tiltak «tøffere enn sanksjoner» mot Tyrkia

Trump vil innføre tiltak «tøffere enn sanksjoner» mot Tyrkia

6

MIDTØSTEN Etter Tyrkias angrep mot Syria på onsdag kritiserer Donald Trump verden for å ikke gjøre noe i Midtøsten. Han mener også at noe «mye tøffere enn sanksjoner» må iverksettes mot Tyrkia etter deres handling i regionen.

Det var på onsdag at Tyrkia angrep mål i nordre Syria i det som sies være en offensiv for å skape en sikkerhetssone hvor syriske flyktninger fra Tyrkia kan sendes.

Etter angrepet annonserte en gruppe senatorer fra USA at de er i gang med å ferdigstille et forslag som skal innføre «sanksjoner fra helvete» mot Tyrkia, for at de angrep USAs kurdiske allierte.

Til pressen sa USAs president Donald Trump atter angrepet at å involvere seg i Midtøsten er den største feilen USA noen gang har gjort.

– Den største feilen som USA noen gang har gjort er etter min mening å gå inn i Midtøsten […]. Vi politiserer områder, vi gjør jobber andre land skulle ha gjort. Vi gjør jobber som ærlig talt Europa skulle ha gjort. Vi gjør jobber som Russland skulle ha gjort, som Iran skulle ha gjort, som Irak, Tyrkia, Syria skulle ha gjort, sa Trump.

Samtidig med å kritisere resten av verden for gjøre for lite i Midtøsten sa Trump også at han var enig i at sanksjoner må iverksettes mot Tyrkia etter landets handling i Syria, men at han egentlig tenker «mye tøffere enn sanksjoner».

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Haraldsson
Haraldsson
2 år siden

Når det plutselig er snakk om muligheten til å returnere flyktninger ved at Tyrkia gjorde en offensiv for å skape en sikkerhetssone, ja, da først er det galt å krige i Midtøsten.

Ja, tenk om noe galt rammet Israels allierte, de kurdiske opprørere, og at syriske flyktninger kan sendes hjem igjen. Skjønner at sionistene griner.

Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

Anbefaler alle til og se Oliver Stone sin dokumentar serie. Americas Untold history

https://www.imdb.com/title/tt1494191/

USA har blandet seg inn i nesten alle land i verden de siste 120 årene. De skaper bare elendighet hvor enn de går.

Roar
Roar
2 år siden

De eneste som faktisk HAR gjort noe bra i Midtøsten er jo Russland.
Mens Israels hund USA har forsøkt å stikke kjepper i hjulene i kampen mot IS, har Russland faktisk slått IS tilbake!

https://www.frihetskamp.net/syria-usa-odelegger-alt-utenom-is/
https://www.frihetskamp.net/usas-allierte-skapte-den-islamske-staten-is/

Richard
2 år siden

Det er langt fra ukjent at det er i elitens interesse å beseire Syria uansett hva det koster og det er nok ikke mye Trump gjør på internasjonalt stadie som ikke er sanksjonert av Israel.

tony
tony
2 år siden

bare og la dem skytte og drepe hverandre alle disse muslimene sà
kommer det ivertfall mindre av dem hit

Roy Vey
Roy Vey
Svar til  tony
2 år siden

Dessverre er det slik at når globalistene skaper uroligheter der nede så orkestrerer dem også igang en flyktningkrise som de sender mot Europa. Med andre ord; krig for Israel har ført masseinnvandring til Europa. Men det at Tyrkia nå gjorde en offensiv mot de kurdiske opprørere (Israels allierte) for å skape en sikkerhetssone som flyktninger kan returneres til, fremfor at de slippes inn i Europa, er jo heller bedre. Om planen faktisk er slik at de ønsker å skape rom for å sende flyktninger tilbake, ja da er jo agendaen litt annerledes. Og det bør jo da være en tankevekker… Les mer »