Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Trygghetsvandring i Ludvika

Trygghetsvandring i Ludvika

MOTSTANDSBEVEGELSEN Aktivister fra Motstandsbevegelsen organiserte nylig en trygghetsvandring i den svenske byen Ludvika. Her følger en rapport om aktiviteten.

Når samfunnet svikter, svarer folket. Rapporter om unge kvinner som trakasseres og forfølges i Ludvika har blitt møtt av stillhet og passivitet fra de lokale myndighetene. Som følge av dette organiserte medlemmer fra svenske Rede 5 en trygghetsvandring for å gjøre det offentlige rom trygt for kvinner, barn og eldre som ønsker å bevege seg i byen uten å være redde.

Aktivistene samlet seg klokka 17:00 på en parkeringsplass i sentrale Ludvika og begynte å patruljere i en gruppe gjennom byens gater, torg og kjøpesentre. Mange ble naturligvis oppmerksom på motstandsmennenes nærvær, og ut i fra reaksjonene så var det klart at et flertall var positive til tilstedeværelsen.

Man kunne konstantere at mange av de offentlige plassene i byen som biblioteket, idrettshallens kafeteria, «restauranten» McDonalds, sentralbanestasjonen og byens sentrale treningstudio var befolket av 95% rasefremmede. Bare noen få yngre svenske jenter og gutter syntes i disse miljøene.

En stund senere, da aktivistene var i ferd med å avslutte aktiviteten, kunne man høre hvordan noen rasefremmede et stykke lengre borte plystret og ropte etter et par ungjenter. Jentene virket tydelig opprørt over den ufrivillige oppmerksomheten ettersom de ropte «stopp» og lignende uttalelser tilbake. Gruppen delte seg da rask opp i mindre grupper for å forhindre ytterligere trakassering av jentene. Etter en stund med leting fant man dessverre hverken de rasefremmede eller de to svenske jentene, men kunne likevel føle seg bra over å ha hjulpet jentene med å komme i sikkerhet.

Hendelsen var skremmende lik en episode som fant sted i Ludvika nylig der et par jenter hadde blitt virkelig skremt. Mørketallene for slike hendelser er dessverre store da media og det «demokratiske» lokalsamfunnet velger å dysse ned slike overgrep.

Bortsett fra dette gikk kvelden jevnt og bra uten større hendelser. Etterpå delte gruppen seg igjen og avsluttet kvelden med å distribuere flyveblader i postkassene til beboere i Ludvika. En gruppe aktivister ble også igjen for å spille inn en ny episode av det populære Nordfront TV-innslaget «Nicke på byen».

Se innslaget nedenfor:

https://www.youtube.com/watch?v=9jlkwHWUXHI