Hjem Nyheter Tucker Carlson anklager Donald Trump for å bryte sine valgløfter

Tucker Carlson anklager Donald Trump for å bryte sine valgløfter

4

USA Fox News-ankeret Tucker Carlson har nå gått ut og anklaget USAs president Donald Trump for å bryte seg egne valgløfter.

I en ny sending går Tucker Carlson ved Fox News til angrep på USAs president Donald Trump og anklager ham for å bryte løftene han ga under valget i 2016.

Gjennom å drepe den iranske generalen Qasem Soleimani risikerer Trump å dra USA inn i en ny krig, hvilket han lovte å ikke gjøre, og befolkningen i USA ikke er interessert i.

Carlson konstaterer at hvis Iran hadde drept en høyt oppsatt amerikansk befalhaver hadde USA uten tvil betraktet det hele som en krigserklæring.

En ny krig skulle med stor sannsynlighet kunne eskalere hvis eksempelvis Russland og Kina stiller seg på Irans side og koste de amerikanske skattebetalerne store pengesummer.

President Donald Trump har truet med at et eventuelt svar fra Irans side skulle resultere i enda et angrep på Iran, blant annet mot mål som er viktige for landets kultur.

Les også:
FILM: Tucker Carlson hinter om hvem som står bak masseinnvandringen – på live TV
Krig for Israel fører masseinnvandring til Europa
Stadig flere amerikanere er kritiske til Israel

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Haraldsson
Haraldsson
3 år siden

Begynner å få sansen for Tucker Carlson.

JudasGarSviker
JudasGarSviker
Svar til  Haraldsson
3 år siden

Enig. Han burde stille som president.

Roy Vey
Roy Vey
3 år siden

Mange er nok farget av sionistenes propaganda om at Soleimani skulle være en «terrorist» som utgjorde en slags trussel. Dette har vi hørt gang på gang fra sionistene, der de forsøker å male fanden av personer og regimer med den intensjon å skape unnskyldning for å gå til krig for Israel. Og hver gang har det også vist seg at anklagene var rene løgner. Hvor mange ganger skal vi gå i denne fella? Og strengt talt, hva har det med oss her i Norge å gjøre? Hva har det med USA å gjøre? Hvilke regimer og politikk de ulike nasjoner… Les mer »

Morten
Morten
3 år siden

Trump gikk til valg med «America First», men som president har det kun vært «Israel First». Nok en gang lurte sionistene folket og utenrikspolitikken fikk de nok en gang styre.