Hjem Nyheter Tucker Carlson om Derek Chauvin-dommen: Domstolene styres av pøbelen og media

Tucker Carlson om Derek Chauvin-dommen: Domstolene styres av pøbelen og media

2

MEDIA Programlederen Tucker Carlson ved Fox News skriver om Derek Chauvins dom.

Tucker Carlson. Foto: Gage Skidmore from Surprise, USA (CC BY-SA 2.0).

Programlederen Tucker Carlson, som nylig fikk deler av jødisk makt-bevegelsen på seg etter å ha advart mot folkeutbyttet, kommenterer politimannen Derek Chauvin som ble dømt skyldig til George Floyds død på alle tre punkter. Ifølge Carlson er dommen å betrakte som en «Please don’t hurt us»-appell til pøbelen som truer med å igjen drepe mennesker og plyndre amerikanske byer.

«Etter nesten to år med branner, plyndringer og drap fra BLM var det aldri noen tvil. I går kveld, over 300 mil fra Minneapolis, blokkerte politiet i Los Angeles preventivt veiene. Hvorfor? De visste hva som skulle skje om Derek Chauvin kom unna», innleder Carlson sin artikkel.

Carlson mener videre at det relevante ikke er hvorvidt Chauvin er skyldig eller ei, men om at en pøbel ikke kan tillates å påvirke rettssystemet.

Vi kan debattere alt dette, og det kommer vi til å gjøre. Men her er hva vi ikke kan debattere: ingen pøbel har rett til å ødelegge våre byer. Ikke under noen omstendigheter, ikke av noen grunn. Ingen politiker eller mediefigur har rett til å skremme en jury, og intet politisk parti har rett til å innføre en annen rettsstandard for sine egne tilhengere.

Carlson skriver at forsøkene fra media, politikere og pøbel til å påvirke rettssystemet er et «angrep på sivilisasjonen» og at med det ytre presset på juryen gjør at man kan tvile på at dommen var rettferdig.

Innsatsen er mye mer enn Derek Chauvins fremtid eller minnet av George Floyd. Amerika står på spill. Så før vi overveier detaljene i tirsdagens dom, et større spørsmål, et som vi alle bør tenke på, er: Kan vi stole på hvordan beslutningen ble fattet?

Det gjenstår nå å se om Tucker Carlson får nye anklager om antisemittisme kastet mot seg nå når han slår tilbake mot både pøbel og media. Som kjent er det jødisk-eide medier i USA som har hisset svarte mot hvite under BLM-opptøyene.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Gjallarhorn
Gjallarhorn
1 år siden

Jødene går i spissen for masseinnvandring til Europa, samtidig som de hisser innvandrere opp mot hvite. Brikker i et spill.

Heimdal
1 år siden

Media – den fjerde statsmakt
Anti-hvite hylekor – den femte statsmakt