Hjem Opinion Kommentar Tucker Carlson planter det anti-hvite flagget

Tucker Carlson planter det anti-hvite flagget

KOMMENTAR Tucker Carlson viser endelig sine sanne farger, og hvitt er ikke en av dem.

Tucker Carlson. Foto: Gage Skidmore via flickr.com, (CC BY-SA 2.0).

Fox News-stjernen og det kosher-konservative ikonet Tucker Carlson har endelig erklært sitt sanne standpunkt etter å ha flørtet med nasjonalistisk retorikk i flere år.

I et videoklipp som har florert på Twitter tar Carlson fullstendig avstand fra hvit nasjonalisme og håner ideen om at noen kan tale på vegne av hvite som «nazi-ideer».

Jeg har følgende kommentarer å komme med:

For det første er jeg uimponert over Carlsons utspill om at «jeg er en voksen mann og ingen taler for meg fordi han deler samme hudfarge som meg». Det er veldig lett å si for en mangemillionær som lever fullstendig isolert fra svart vold og som aldri vil behøve å frykte at datteren hans vil bli gjort til en sexslave av rasefremmede kriminelle gjenger.

For det andre er dette hykleri på grensen til det absurde ettersom Tucker Carlson har skapt seg en karriere ved å være den ene implisitte stemmen som snakker på vegne av hvite amerikanere i Trump-æraen. Ingen brydde seg om Tucker Carlson før han begynte å flørte med retorikk rettet mot «Amerikas glemte mann», med andre ord, hvite, og han skylder sin konservative stjernestatus til sitt utvilsomt overveldende hvite publikum der mange har kjent trusselen som befolkningsutskiftet utgjør på egen kropp. Et eksempel på en av Carlsons mange, nærmest øredøvende hundefløyter er klippet under, der han kritiserer president Joe Bidens innvandringspolitikk som et angrep på såkalte legacy americans. Carlson visste utmerket godt hva dette var et kodeord for.

For det tredje, hvis dette virkelig er Carlsons prinsipielle standpunkt så burde han bruke sitt neste segment til å angripe sionismen og jødisk etnosentrisme, spesielt i lys av den nye ekstremistiske regjeringen i Israel, som like absurd. Dog har jeg en følelse av at dette ikke kommer til å skje, ettersom ingen kommer så langt som Carlson har gjort i amerikansk media uten å kysse et uhorvelig antall av jødisk ræv.

Så hva er moralen i denne historien? Kosher-konservative er stinkende, løgnaktige, forræderske kujoner, uten unntak. De følger ikke noen alternativ strategi for å kjempe for din sak «inne i systemet», og hvis du er en såkalt sint hvit mann ser de på deg som en nyttig idiot som eksisterer ene og alene for å booste deres profil og karriere og betrakter deg sannsynligvis med forakt.

Men jeg er faktisk takknemlig for at Carlson nå dropper masken ettersom det nok en gang beviser at de enste som bryr seg om og ønsker å tale på vegne av hvite er nettopp nazister.