Hjem Nyheter Tulsi Gabbard dumper Demokratene i USA: En elitistisk kabal som fyrer opp...

Tulsi Gabbard dumper Demokratene i USA: En elitistisk kabal som fyrer opp anti-hvit rasisme

0

USA Tulsi Gabbard sier hun forlater Det demokratiske partiet som nå er under fullstendig kontroll av en elitistisk kabal av krigshissere, drevet av «wokeness» og anti-hvit rasisme, like før mellomvalget i USA.

Foto: Skjermbilde / Youtube

Tulsi Gabbard deltok blant annet i Demokratenes nominasjonsvalg før presidentvalget i USA i 2020, og har nylig kunngjort at hun forlater partiet, og samtidig oppfordrer hun de andre partimedlemmene med sunn fornuft til å gjøre det samme.

Dette melder nå den nye presidentkandidaten selv på sin Twitter-konto, samt sitt eget talkshow The Tulsi Gabbard Show.

Gabbard, tidligere kongresskvinne og reserveoffiser i USAs hær, beskylder sitt gamle parti for å demonisere politiet, beskytte kriminelle, tro på åpne grenser og dra USA i retning av atomkrig, samt arbeide for å undergrave gudegitte friheter ved å bruke statens sikkerhetsapparat til å ramme politiske motstandere, melder Daily mail

Gabbard kunngjorde at hun forlater Det demokratiske partiet i en serie tweets som kritiserer deres feige «wokeness» og anklager dem for å fyre opp anti-hvit propaganda og rasisme.

Jeg kan ikke lenger forbli i dagens Demokratiske parti som nå er under fullstendig kontroll av en elitistisk kabal av krigshissere drevet av feig «wokeness», som splitter oss ved å rasifiere alle saker og fyre opp anti-hvit rasisme, aktivt jobber for å undergrave våre gudgitte friheter nedfelt i grunnloven vår, er fiendtlige til mennesker med tro og åndelighet, demoniserer politiet og beskytter kriminelle på bekostning av lovlydige amerikanere, de tror på åpne grenser, bevæpner den nasjonale sikkerhetsstaten til å gå etter politiske motstandere, og fremfor alt, de drar oss stadig nærmere atomkrig. Jeg tror på en regjering som er av, ved og for folket, men det gjør dessverre ikke Det demokratiske partiet i dag. Istedenfor står de for en regjering av, ved og for den mektige eliten.

Tulsi Gabbard

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg