Hjem Nyheter Tungt bevæpnet svart militsgruppe marsjerte gjennom Lafayette

Tungt bevæpnet svart militsgruppe marsjerte gjennom Lafayette

5

USA På lørdag marsjerte den svarte militsgruppen NFAC gjennom Lafayette i Louisiana i USA. Organisasjonen protesterte mot at en knivbevæpnet svart mann, som i august forsøkte å ta seg inn i en nærbutikk, ble skutt ihjel av politiet.

En tungt bevæpnet svart militsgrupp, Not Fucking Around Coalition (NFAC), marsjerte på lørdag gjennom Lafayette i Louisiana i USA for å protestere mot «politivolden».

Gruppen, som forbereder seg på rasekrig mot hvite amerikanere, hadde flere hundre medlemmer på plass som deltok i demonstrasjonen. Mange var bevæpnet med automatgevær og hadde utstyrt seg med kroppsbeskyttelse eller annen taktisk utrustning.

NFAC ville ha oppreisning for Trayford Pellerin, en svart mann som døde etter at han i august ble skutt av politiet da han bevæpnet med kniv forsøkte å ta seg inn i en nærbutikk. Politiet hadde innen dette gjort flere forsøk på å avvæpne mannen ved å bruke elpistol, men mislyktes.

NFACs leder, som kaller seg «Grandmaster Jay», men hvis riktige navn er John Fitzgerald Johnson, holdt en tale der han hevdet at president Donald Trumps slagord «Make America Great Again» ikke gjelder svarte borgere.

— Jeg kan ikke huske noen tid i dette landet da det var bra for oss, sa Johnson før han fikk folkemengden til å messe «Black power».

En person ble pågrepet etter at han hadde avfyrt våpenet sitt ved en feiltakelse, men ellers forløp demonstrasjonen uten forstyrrelser.

USA har helt siden hendelsen der George Floyd omkom ved en politiaksjon, etter at han fentanylpåvirket hadde nektet å følge politiets oppfordringer, blitt rystet av raseopptøyer og antihvite demonstrasjoner der vold, vandalisering og opptøyer har vært hverdagslige innslag.

Les også:
Svarte i USA forbereder seg til rasekrig
Vådeskudd skadet tre svarte da den svarte militsorganisasjonen NFAC demonstrerte i Kentucky
Svart militsgruppe i USA kan tenke seg å flytte til Afrika

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Håkon
Håkon
1 år siden

Haha, de trenger skarp ladde våpen for å demonstrere fredlig?
Gleder meg til det bålet her tar skikkelig fyr ?

Håkon 2
Håkon 2
Svar til  Håkon
1 år siden

Gleder meg til og se Amerika endelig bli en ren hvit nordisk stat igjen akuratt som den var grunnlagt. Det er jo det som er på vei til og skje. Situasjonen i USA ser lovende ut jeg kunne kanskje tenke meg og flytte til USA i nær fremtid. Så slipper jeg og være fange i EUSSR sammen med homsene. I USA er det hvertfall religiøs frihet der kan man få praktisere kristendom uten at bøgjævler infiltrerer kirken!!!

Sist endret 1 år siden av Håkon 2
Håkon
Håkon
Svar til  Håkon 2
1 år siden

Godt sagt kamerat✋ I like your style?

Jens
Jens
Svar til  Håkon 2
1 år siden

Det skjer ikke. I morderne tid finner du aldri en ren nasjon (hvit/svart ).

Kim Larsen
Kim Larsen
1 år siden

For og utgjøre under 13% av Amerika sin befolkning så er disse negrene veldig høylytte om hvor fæl alt og alle er mot dem.

De burde bekymre seg mer over de som kommer til og erstatte dem og ikke «the white man»