Hjem Nyheter Tungvektsmesteren går til angrep mot kulturmarxisme og sionisme

Tungvektsmesteren går til angrep mot kulturmarxisme og sionisme

MOTSTAND Regjerende tungvektsmester Tyson Fury publiserte nylig en nesten time lang video på Youtube hvor han blant annet kritiserer pedofili, homoseksualitet og det sionistiske bank- og mediaveldet.

Fury

Den britisk-irske bokseren og tungvektsmesteren Tyson Fury har ved flere tilfeller uttalt seg kritisk til kulturmarxistiske elementer i samfunnet. Ofte har dette skjedd på en ganske provoserende, men allikevel spøkefull måte, utfra Furys perspektiv som tradisjonell katolikk. På grunn av sine uttalelser har han naturligvis blitt stemplet som både «rasist» og «homofob» i vestlige medier. I en nylig publisert video på Youtube går han dog ett steg lenger, og går til angrep på den organiserte jødedommen.

– Verden har blitt gal, det finnes ingen moral, ingen lojalitet, ingenting! Alle bare gjør hva de vil, hører på regjeringen og følger andre som sauer, og hjernevaskes av alle sionistiske jøder som eier alle banker, alle aviser og alle tv-stasjoner.

Han fortsetter med å beklage seg over den seksuelle dekadensen i samfunnet og forteller at lærerne på hans barn sin skole har spurt fem- og seksåringer om de vil bli gutter eller jenter når de blir store.

Et annet eksempel, som han mener er et tegn i tiden, er at det finnes selskaper som produserer naturtro sexdukker til pedofile. Noe de motiverer med at det skal forhindre pedofile fra å begå overgrep. Fury anser at det vil bli verre i fremtiden.

– Jeg tror det vil bli ansett som helt normalt i løpet av ti år å ha sex med dyr. Dere vet, deres husdyr, katter, hunder og så videre.

Wladimir Klitschko og Tyson Fury.
Wladimir Klitschko og Tyson Fury.

Videoen har gjort mange opprørt og enkelte krever nå at den regjerende tungsvektsmesteren skal bannlyses fra idrett helt og holdent. Jonathan Sacerdoti fra den britisk-jødiske lobbyorganisasjonen Campaign Against Anti-semitism mener at det ikke finnes noen plass for antisemittisme innen idretten, og krever at Fury aldri mer får bokse.

– Dette er ikke hans første overtredelse. Han har spesialisert seg på skandaløst krenkende rasistiske angrep. Slik oppførsel burde motivere hans sponsorer til å trekke all form for støtte, uttaler Sacerdoti og fortsetter:

– Storbritannia hverken støtter eller tolererer rasisme. Disse spesifikke antisemittiske utfallene er flere hundre år gamle, og å bruke disse i 2016 er et tegn på uvitenhet og ondskap.

Fury virker dog forberedt på kritikken og tar det hele med ro.

– Jeg vil mest sannsynlig havne i trøbbel på grunn av dette intervjuet, fordi jeg pratet fornuftig og sannhet. Men det finnes mange feige menn, uten baller, som ikke tør å reise seg å protestere. Det er ok, vi er et «folk i utvikling»!. Jeg skal fortelle der hvor vår utvikling er på vei. Til verdens undergang. Vi kan ikke fortsette på denne usle, korrupte og skitne måten.

Klippet, som allerede har fått over hundre tusen visninger, er spilt inn på en treningsleir han befinner seg på mens han forbereder seg på den kommende returkampen mot den jødisk-ukrainske bokseren Wladimir Klitschko. Kampens skal etter planen gå av stabelen noen gang i løpet av juli i år.

Se hele intervjuet nedenfor:

Kilder:
Tyson Fury in new racism scandal ahead of Klitschko rematch
Tyson Fury facing calls to be banned from boxing after anti-semitic comments in video rant
Hero Tyson Fury: Everyone is Brainwashed by Jews!
Lifelike child sex dolls created to ‘stop paedophiles committing crimes’