Hjem Nyheter Tusenvis av sørafrikanere stilte opp i protest mot mord på hvite farmere

Tusenvis av sørafrikanere stilte opp i protest mot mord på hvite farmere

8

SØR-AFRIKA Bevegelsen med navnet «Genoeg is Genoeg» har mobilisert tusentalls mennesker i protest mot at antallet hvite farmere som myrdes i landet har økt kraftig.

Et tusentalls svartkledde mennesker samlet seg mandag rundt om i Sør-Afrika for å protestere mot det pågående folkemordet på landets hvite farmere, under parolen #BlackMonday.

Demonstrantene blokkerte blant annet veier med traktorer og i Cape Town der 18 000 personer og 5 000 kjøretøy samlet seg i en kraftoppvisning mot etablissementet ble hverdagslivet forstyrret for å forsikre at ingen skulle gå glipp av budskapet.

Mens demonstrantene var i full gang med protesten ble nok en hvit farmer myrdet i Sør-Afrika. Denne gang var det den 70 år gamle Bokkie Potgieter som ble brutalt myrdet av en ansatt på nabogården.

Kilde:
Tusentals Sydafrikaner ställde upp i protest mot mord på vita farmare

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
8 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Thule
Thule
5 år siden

Løgnmedia fortsetter å tie om folkemordet. Ikke et ord. De har heller ikke skrevet om nasjonalisten som ble knivstukket i Sverige. Prøv å send dem en e-post, og se hva slags idiotisk unnskyldning de kommer med. Fordømte rottereir!

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  Thule
5 år siden

men når sant skal sies hører ikke Afrika Europeerne til. Akkurat som Europa ikke hører Afrikanere til. Kan i grunn forstå at Afrikanerne er sure, akkurat som vi selv har all grunn til og være sure her oppe… Nasjonal * Sosialismen leve!

Dynamo
Dynamo
Svar til  NordenSkjold
5 år siden

Vel, survival of the fittest, EGENTLIG(!) At hvite koloniserte og tok over land og dominerte andre raser er jo en ren naturreaksjon. Sosial rettferd høres aldri så vakkert ut, men til 7. og sist……

Thule
Thule
Svar til  NordenSkjold
5 år siden

Det er ikke helt feil. Hvite får hudkreft av for mye sol, som er veldig vanlig blandt hvite Australiere. Vi klarer fint intens soling i sommermånedene her i nord, og det bør vi benytte oss av for å jobbe opp et lager for vinteren. Negres hud lagrer ikke D-vitamin, så de får mangelsykdommer her hvor det ikke er konstant sol. Ris til egen bak! Aller helst skulle vi hatt de hvite Sør Afrikanere hjem igjen. Men det er jo ikke verdt å bruke penger på tydeligvis, siden ikke et eneste land har tatt initiativ til å hjelpe de av dem… Les mer »

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  Thule
5 år siden
V.L
V.L
Svar til  Thule
5 år siden

Jeg har sendt en E-post samme dag til en av nettavisene.
Har ikke sett noe publisering enda.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Både Sør-Afrika og spesielt Zimbabwe har vist med all tydelighet det som skjer når når de svarte «frigjør» seg fra den hvite manns herredømme; da forfaller landets infrastruktur og institusjoner til det nivå den sorte rases IQ muligggjør. I tillegg kommer lovløsheten og hatet mot de få hvite som fortsatt prøver å skape et levebrød, i form av kriminalitet og drap, som her. Europeerne bragte utvikling og sivilisasjon til deler av Afrika, og vi ser også hvordan det går med amerikanske storbyer som Detroit og Chicago når de hvite trekker seg ut og de svarte kommer i flertall.

Kim Larsen
Kim Larsen
5 år siden

Dette skulle de ha gjort for lenge siden. Jeg håper de går sammen og demonstrerer oftere og passer på hverandre.