Hjem Nyheter Europa Tusenvis deltok i demonstrasjon for Tommy Robinson

Tusenvis deltok i demonstrasjon for Tommy Robinson

3

UTENRIKS Tusenvis av mennesker samlet seg i London lørdag for å vise sin støtte til den fengslede islamkritikeren.

En britisk domstol dømte nylig Tommy Robinson til 13 måneder i fengsel etter at han filmet utenfor et tinghus i forbindelse med en rettssak der flere muslimske menn stod tiltalt for voldtekt og menneskehandel av unge britiske jenter.

Beslutningen har gitt sterke reaksjoner i Storbritannia og et stort antall tilhengere av Tommy Robinson samlet seg lørdag ved Whitehall i London sentrum for å vise til støtte til den fengslede islamkritikeren. Ifølge Facebook-gruppen som koordinerte demonstrasjonen deltok flere tusen i demonstrasjonen.

På plass var også Geert Wilders, leder av det nederlandske frihetspartiet. Wilders holdt en tale for folkemassen, eskortert av et stort antall politi, skriver Daily Mail.

Det oppstod sammenstøt mellom politiet og demonstranter. Fem personer ble arrestert og fem politimenn ble lettere skadd i kampene, melder den britiske avisen.

3
Delta i debatten

avatar
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
RoarWolfsAngelAnonymsurfer Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Anonymsurfer
Anonymsurfer

Har vi muslimsk grooming gjenger som blir hjulpet av politiet og (((domstolene))) her i Norge også?

https://resett.no/2018/04/19/hva-skjedde-egentlig-med-de-to-dode-jentene-i-bergen/

WolfsAngel
WolfsAngel

Må også ta med at han er en notorisk sionist..

Roar
Roar

Det stemmer. Han er en shabbos goy som ikke helt har forstått årsaken til den muslimske invasjon han er imot. Men bra at det engelske folk viser at de har fått nok av de tilstander det er blitt i England. Skulle bare ønske det var i en annen sitt navn.

Og for folk utenfor England som skulle demonstrere mot at han har blitt fengslet…. hvor var deres demonstrasjonslyst når for eksempelvis Ursula Haverbeck, Monika Schaefer, Sylvia Stolz, Horst Mahler, Ernst Zundel, Germar Rudolf, med flere, ble fengslet kun for å stille spørsmål til jødenes versjon av historien?