Hjem Nyheter Tvang pedofil til å grave sin egen grav – frikjent for drap

Tvang pedofil til å grave sin egen grav – frikjent for drap

1

RUSSLAND Etter at en russisk småbarnsfar oppdaget video av overgrep på sin da 6 år gamle datter skal han ha tvunget den pedofile til å grave sin egen grav. Småbarnsfaren er nå frikjent for drap.

Den russiske småbarnsfaren Vyacheslav Matrosov (34) tvang sin beste venn Oleg Sviridov (32) inn i den russiske skogen for å grave sin egen grav etter å ha oppdaget video av seksuelt overgrep mot sin da 6 år gamle datter på mobiltelefonen hans. Sviridov ble senere funnet død i graven.

Matrosov ble først siktet for drap, men siktelsen ble frafalt og i stedet tiltales han nå for å ha oppfordret Sviridov til å ta sitt eget liv, hvilket har en lavere strafferamme og trolig vil ende med betinget dom.

Det mistenkes nå at Sviridov også skal ha forgrepet seg seksuelt på to andre barn.

Lokalbefolkningen i den russiske landsbyen Pribrezhnoye, der overgrepene skal ha funnet sted, skal ha vist sin støtte til Matrosov ved å samle inn penger for advokat, samt startet en underskriftskampanje som krever at den tiltalte blir fullstendig frikjent. Rundt 2 500 underskrifter er foreløpig signert.

Den fremtredende TV-journalisten og tidligere russiske presidentkandidat Ksenia Sobchak sa til sine følgere: «Alle foreldre stiller opp for den pedofiles morder».

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Espen
Espen
4 måneder siden

Den pedofile fikk som fortjent