Hjem Nyheter Europa Tvangsplassert hos arabisk fosterfamilie

Tvangsplassert hos arabisk fosterfamilie

5

ENGLAND En hvit femårig jente ble sendt til muslimske fosterforeldre, hvor hun ble undervist i arabisk og fortalt at hvite kvinner er dumme alkoholikere.

En hvit femårig jente, som ble tatt hånd om av britiske myndigheter, ble plassert i ikke mindre enn to ulike arabiske og muslimske fosterfamilier. Hennes biologiske foreldre skal ha protestert og påpekt at familiene var av en annen etnisk, kulturell og religiøs tilhørighet, men til liten nytte.

Etter seks måneder, da jenta skulle møte sin biologiske mor, fortalte hun at fosterforeldrene hverken pratet engelsk eller var kristne, og at de hadde tatt fra henne korset og oppfordret henne til å prate arabisk. De hadde også fortalt henne at alle hvite kvinner var dumme alkoholikere.

En barnevernsansatt beskriver i en rapport som avisen The Times har fått innsyn i, at barnet skal ha bedt om å ikke bli returnert til fosterforeldrene, og fortalt at de ikke prater engelsk.

Kilde:
Tragic: Young White Girl Given to Muslim Foster Parents, Told European Women Are «Stupid and Alcoholic»

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Barnemishandling! Hvite barn skal tas hånd om av hvite foreldre, evt. fosterforeldre, med omsorg og kjærlighet, ikke av muslimer. De kan ta hånd om sine egne.

Kim Larsen
Kim Larsen
5 år siden

forjævlig

NeiTilInvasjon
NeiTilInvasjon
5 år siden

Synes jævelig godt at England kan tvengssterilisere alle muslimene i landet sitt, og deretter kaste dem ut. Utlendinger fra Asia og Afrika generelt skal ikke bo i Europa, spesielt ikke muslimer!!!!! De svikefulle politikerne som har sluppet dem inn i første ommgang skulle hatt dødsstraff for høyforræderi!!!!!

Henrett de svikefulle venstreorienterte politikerne først. Deretter steriliser og kast ut muslimene, og etter det kast ut alle de andre fra Asia og Afrika (god plan). Husk at mange er lei denne fremmede invasjonen.

Hyll Evige Fører Hitler!!!!!

trackback
5 år siden

[…] Källor: Tragic: Young White Girl Given to Muslim Foster Parents, Told European Women Are «Stupid and Alcoholic» Tvangsplassert hos arabisk fosterfamilie […]

NordenSkjold
NordenSkjold
5 år siden

Hele den norske regjering støtter dette .