Hjem Nyheter Norden Tvinger bussjåfører til å kjøre med homoflagg

Tvinger bussjåfører til å kjøre med homoflagg

KULTURMARXISME Flere bussjåfører i Karlskrona kommune i Sverige ønsker ikke kjøre med homopropaganda på bussen under Pride-festivalen. Nå truer kommunen med «konsekvenser» for de som nekter.

homo
Bussjåfører som ikke ønsker å propagandere for homolobbyens dekadanse trues med «konsekvenser».

Torsdag denne uken ble homolobbyens årlige såkalte Pride-festival innledet i Karlskrona i Sverige, og akkurat som andre steder hvor festivalen arrangeres skal man også i Karlskrona utsmykke bussene med homoflagg.

Alle bussjåførene er dog ikke like glade i homoflaggene, og visse har fjernet de fra bussene. Da dette ble positivt omtalt på sosiale medier, reagerte både arbeidsgiver og homolobbyen.

– Vi støtter jo denne festivalen fullt ut, sammen. Og Bergkvarabuss sin policy er naturligvis slik også, som sagt. Det inngår jo i bussens inventar, det er jo ikke noe som bussjåføren skal plukke på. Naturligvis ikke, det er forbudt, uttaler trafikksjef for Bergkvarabuss Mats Knutsson.

Enkelte reagerer instinktivt mot alle
Enkelte reagerer instinktivt mot «alle menneskers likeverd».

Sophia Ahlin, formann i Karlskrona Pride, forteller hun er skuffet over bussjåførenes oppførsel, men ikke overrasket ettersom hun vet det finnes en motstand mot «alle menneskers likeverd».

– Dette handler jo om en manifestasjon for menneskers rett til å elske hvem de vil og ikke noe annet, uttaler Ahlin.

Anna Claesson, informasjonsansvarlig hos Blekingtrafikken (som er Bergkvarabuss sin arbeidsgiver), er også svært negativ til bussjåførenes handlinger.

– Bussjåførene har ingen frihet til å velge om de skal ha flagg på sine busser. Dette er ikke ok.

Skriftlig advarsel eller mer

Trafikksjef Knutsson forteller at selskapet nå skal gå videre med saken og etterforske enkeltpersoner, hva de har gjort og hva de mener. Han presiserer at selskapet skal være tydelige med «hva som gjelder» og at det vil komme straffereaksjoner mot bussjåfører som bryter mot dette.

– Vi må først virkelig vite at de gjør det. Men det er jo en alvorlig feil og det er jo skriftlig advarsel… eller mer naturligvis.

Kilde:
Busschaufförer vägrar köra med Prideflaggor