Hjem Nyheter Globalt Twitter-ansatt: «Ansatte er kommunister som faen», «tror ikke på ytringsfrihet» og «hater...

Twitter-ansatt: «Ansatte er kommunister som faen», «tror ikke på ytringsfrihet» og «hater Elon Musk»

2

TWITTER Project Veritas har med skjult kamera filmet en ledende systemutvikler i Twitter, som bekrefter at ansatte er venstreekstremister og sensurerer kun «høyreorienterte».

Skjermdump fra video – Project Veritas.

Project Veritas har publisert en hemmelig innspilt samtale med Twitter-ingeniøren Siru Murugesan som bekrefter at selskapets ansatte er «kommunister som faen» og at de kun sensurerer «høyreorienterte», rapporterer Daily Mail.

– Twitter tror ikke på ytringsfrihet, forteller Murugesan, og fortsetter:

– Ideologisk sett gir det ingen mening, fordi vi faktisk sensurerer høyresiden, og ikke venstresiden.

Videre konstaterer han at personer på «høyresiden» tolererer ytringer fra meningsmotstandere, mens personer på venstresiden krever at meningsmotstandere sensureres.

Murugesan forteller under samtalen at han selv har blitt formet av å jobbe i Twitter, da miljøet der er såpass venstreekstremt.

– Jeg tror det er akkurat som miljøet, liksom at du er der og du blir slik.

På spørsmål om hva de ansatte tenker om at Tesla-milliardæren Elon Musk kjøper opp Twitter, svarer Murugesan at de alle nå frykter for jobbene sine ettersom Musk er tilhenger av ytringsfrihet.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Nasjonalsosialist
Nasjonalsosialist
8 måneder siden

Venstreorienterte er frekke nok til å påstå at nasjonalsosialister ønsker å avvikle demokratiet og ytringsfrihet, at VI er en trussel mot demokratiet og ytringsfriheten. Men hva vi ser alt mer tydelig, og som de selv heller ikke lenger legger skjul på, er at det er DE som er en trussel mot demokrati og ytringsfrihet. Vanlig taktikk blant venstreorienterte er å projisere sine egne totalitære visjoner og forbrytelser over på oss nasjonalsosialister. Vi ser det blant annet gang på gang i deres media der de fremmer narrativet om at det er VI som er anti-demokratiske voldsforherligende terrorister som angriper meningsmotstandere, ønsker… Les mer »

J.H
J.H
8 måneder siden

Slike mennesker bør aldri ha en jobb på sosiale plattformer.