Hjem Nyheter Tyr til radikale metoder for å stanse masseinnvandringen

Tyr til radikale metoder for å stanse masseinnvandringen

MASSEINNVANDRING: Tyskere tyr til mer radikale metoder for å få stanset masseinnvandringen. Hittil i år har over 200 asylmottak blitt utsatt for angrep. Majoriteten av disse skal såkalte høyreekstreme ha stått bak.

frontmotstand-640x345Tyskland er det landet i Europa som er mottaker for den desidert største andelen asylsøkere, og prognosene for 2015 er svimlende høye. Tysklands innenriksminister uttalte nylig at det i løpet av 2015 forventes at over 800 000 (!) personer vil komme til å søke om asyl i Tyskland. Sammenlignet med 2014, er dette en firedobling.

I takt med den økende masseinnvandringen, vokser naturligvis også opposisjonen mot denne galskapen – ønsket om å verne om sin nasjon og sitt folk – eller som massemedia ville sagt, så vokser «ekstremismen», «fremmedfrykten», «intoleransen», og så klart «høyreekstremismen».

Som reaksjon på den absurde masseinnvandringen har flere tyskere begynt å ty til mer radikale metoder for å få bukt med problemet. Det vil si, de vil antagelig sende et tydelig og klart signal til både politikere og innvandrere, om at masseinnvandringen ikke er ønsket av det tyske folk.

massimmigrationDen tyske avisen Süddeutsche Zeitung rapporterer om at det i løpet av årets seks første måneder skal ha funnet sted minst 202 angrep mot planlagte og eksisterende asylmottak. Ifølge avisen skal såkalte høyreekstremister ha stått bak 173 av de. Angrepene skal i stor grad dreie seg om sabotasje mot tiltenkte og planlagte asylmottak, som brannstiftelse og lignende.