Hjem Nyheter Tyrkia: Noen NATO-land ønsker at krigen skal fortsette

Tyrkia: Noen NATO-land ønsker at krigen skal fortsette

2

UTENRIKS Noen NATO-land ønsker at krigen i Ukraina skal fortsette ettersom den kan svekke Russland, sier Tyrkias utenriksminister.

Ukrainske soldater øver i Ukraina. Foto: Public domain.

Noen NATO-land ser gjerne at krigen i Ukraina fortsetter, da dette kan svekke Russland. Det opplyser den tyrkiske utenriksministeren Mevlut Cavusoglu i et intervju med CNNs tyrkiske kanal.

Utenriksministeren sier han ikke trodde at krigen ville fortsette etter forhandlingene mellom Ukraina og Russland i Istanbul. Etter et møte mellom NATO-landenes utenriksministre fikk han inntrykk av at noen av medlemslandene ser positivt på en langvarig krig.

Om det virkelig blir en langvarig krig gjenstår å se. Ifølge Cavusoglu har landets president Recep Tayyip Erdogan vært i kontakt med Vladimir Putin og Volodymyr Zelensky, som sies å være positive til å møtes i fremtiden under «de rette forholdene».

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
proverbs 26:11
proverbs 26:11
9 måneder siden

Slett ikke usannsynlig. NATO og Vesten ønsker å la Russland blø for «den spesielle militæraksjonen» i Ukraina, som har forpurret planene om ukrainsk medlemskap i NATO og en stadig sterkere oppmarsj rundt Russlands grenser. Men Russland har store naturlige ressurser og vil ikke lett la seg knekke, især nå som Vestens ledere er en gjeng av latterlige, kvinnfolkaktige sveklinger; store i kjeften men svake i det virkelige liv.

Nasjonalsosialist
Nasjonalsosialist
9 måneder siden

De ønsket denne krigen, de provoserte frem denne krigen.