Hjem Nyheter Norden Tyrkisk Center-toppolitiker i Sverige: «Jævla lei av hvite menn»

Tyrkisk Center-toppolitiker i Sverige: «Jævla lei av hvite menn»

ANTI-HVITT HAT En mann fra Tyrkia tilhørende det svenske Centerpartiets partiledelse, kommunalråd i Linköpings kommune, samt en flittig anti-hvit Twitterbruker, er «trøtt på» hvite menn.

Muharrem Demirok er født i Sverige, men hans familie kommer fra regionen Konya midt i Tyrkia.

Han sitter i Centerpartiets partiledelse som Annie Lööv er leder av, og sitter som kommunalråd i Linköpings kommune ansvarlig for samfunnsplan og miljø.

Demirok synes ikke noe om hvite menn. Aller mest avskyr han «eldre hvite menn» som han mener er priviligerte i sitt eget hjemland. Dette har han uttalt på Twitter:

Vet dere hva jeg er riktig jævla lei av? Eldre, priviligerte og, dare I say it, hvite menn. De slenger ut påståelser, gjetninger og rene usannheter som de hevder er fakta, forså å bli krenket når man kritiserer eller rent av motbeviser deres «perfekte» teser.

Av noen grunn anser de seg ha rett å slenge fra seg hva som helst uten motsigelser. De forventer seg bare klapp på ryggen for at «de sier som det er». Blir de motsagte så er huden så tynn på de at de nesten umiddelbart blir krenket.

«Jeg er lei av å være ydmyk»

I en nylig slettet tråd der han besvarer sitt eget innlegg, utvikler Demirok ytterligere sitt syn på de forhatte «eldre hvite mennene»:

Får de ikke akkurat som de vil så kjører de på med «du svarer ikke på spørsmålet mitt» eller «du hører ikke». Når de virkelig er trengt inn i et hjørne så kjører de oftest på med «du skulle kanskje prøvd å være litt ydmyk». Vet dere hva, jeg er lei av å være ydmyk.

Jeg orker ikke la disse mennene hevde og te seg som om de er universumet mitt. Jeg orker ikke å være ydmyk mot dem lenger. For tiden sier jeg akkurat det jeg mener til de, til tross at de da slenger ut «og du skal være tillitsvalgt» i mitt ansikt.

En annen sak jeg har notert om disse mennene er at de er verste sort golare (tystere red.anm.). Så fort de blir motsagt så springer de i vei og tyster til andre. Men husk, golare har ingen polare (tystere har ingen kompiser red.anm.).

Frihetskamp «golar» (plaprer) dog gjerne når det kommer til fiendtlige og rasefremmede politikere som Demirok, ved å publisere innlegg som han har lagt ut, men siden slettet etter å ha havnet i storm.

Ikke-svensken Demirok vil ikke være ydmyk og han avskyr hvite «priviligerte» menn.

Han nevner selvsagt ingenting om at den skyhøye lønnen han får som kommunepamp, betales av svensker som han forakter så mye.

Ved snakk om «privilegier» forteller SVT at Demirok nyter sin ferie med familien på slektsstedet i Kulu utenfor den tyrkiske hovedstaden Ankara.

Youtube-profilen «Arge Utlandssvensken» fremfører sine synspunkter over den tyrkiske Center-politikerens holdninger og oppførsel:

Les også:
Sverige: Centerpartiet satser på valgmateriale på arabisk og somalisk
Riksdagspartiene i Sverige ga seg selv 30 millioner – ville satse på innvandrerstemmer
Medlem av det svenske senterpartiet ville forby og straffe Islam-kritikk – utestenges
Medlem av det svenske Centerpartiet blottet seg for småjenter
Ytterligere en pedofiliskandale i det svenske Centerpartiet
Centerpartiet fortsetter å verne om pedofilmanikeren Fredrick Federley