Hjem Nyheter Europa Tysk historiker og blogger avslørt som «holocaust»-løgner

Tysk historiker og blogger avslørt som «holocaust»-løgner

2

«HOLOCAUST» Den tyske historikeren Marie Sophie Hingst ble i fjor årets blogger i Tyskland for sine «holocaust»-historier. Nå har alle historiene blitt avslørt som oppspinn.

Foto: Youtube

Den tyske historikeren og prisberømte bloggeren Marie Sophie Hingst har blitt avslørt i å ha funnet på hele historien som er bakgrunnen for hennes blogg «Les videre kjære, les videre». Her har hun siden 2013 presentert en historie om hvordan flere, angivelige jødiske, familiemedlemmer døde under «holocaust». Hele historien er nå imidlertid avslørt som oppspinn.

Hingst har siden 2013 skrevet og administrert bloggen «Les videre kjære, les videre» som har landet henne 240 000 faste lesere og utmerkelsen Årets blogger av den tyske Golden Bloggers associationHun har også vært invitert som moderator for paneldiskusjoner vedrørende «holocaust» og som talskvinne for angivelige ofre av denne. I tillegg til å inneha klippekort hos landets media-redaksjoner er hun en deltakende initiativtaker til integrasjonsprogrammer for flyktninger, med spesielt fokus på seksualundervisning.

Hennes historie har vært såpass tilforlatelig at Yad Vashem-senteret i Jerusalem har gått på limpinnen, noe som i sin tur har ført til at det tyske utenriksdepartementet har måttet informere og gå i dialog med senteret i etterkant av avsløringene, som seg hør og bør når noen lyver.

I virkeligheten har det nå altså vist seg at Hingst ikke er jødisk, men datter av en protestantisk pastor og hans protestantiske kone, og ingen av hennes familiemedlemmer hverken omkom under «holocaust» eller satt i konsentrasjonsleire. Hingst har, som mange av de som blir avslørt i løgn rundt deres fantasifulle historier vedrørende «holocaust», forsvart seg med at hun tok seg «poetiske friheter», i tillegg til at skrivingen var en behandling mot hennes depresjon.

«Dette er litteratur, ikke journalistikk eller historiografi» har Hingst sagt. Eller som en annen løgner, Herman Rosenblat, omtalte det da han ble avslørt: «I mitt hode var det virkelig».

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Anton Ulsberg
Anton Ulsberg
3 år siden

Intet nytt under solen … Man kan sannelig undre hvor mange slike avsløringer som skal til før «folk flest» evner å forstå at det er noe som skurrer her …

For øvrig: Gratulerer med ny layout – det var virkelig en ordentlig oppgradering!!!

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

Nær 100% av «bevisene» for holohoax’et hviler på såkalt direkte og indirekte øyenvitneskildringer, som ofte er totalt motstridende og mildt sagt usannsynlige/umulige. Så har vi de mange og fantasifulle historiene fra «overlevere», som har det til felles at de er eventyrfortellinger/fiksjon. Men som vi vet, når bedraget blir avslørt, er omkvedet at opplevelsene var «..real, in my mind». Og mange liker fiksjon istf det dokumenterbare; det gjelder både jøder og goyim.