Hjem Nyheter Tysk kvinne på 95 år anklages for 10 000 «holocaustdrap»

Tysk kvinne på 95 år anklages for 10 000 «holocaustdrap»

12

«HOLOCAUST» I Tyskland anklages en 95 år gammel kvinne på et eldrehjem nord for Hamburg for delaktighet i 10 000 «holocaustdrap». Tiltale i saken kan ifølge tysk statlig radio komme til å vekkes ved en ungdomsdomstol.

Foto: K&S Seniorenresidenz Pinneberg.

Den nå 95 år gamle tyske kvinnen Irmgard F arbeidet i 1943–45 som sekretær for SS-befalhaver Paul Werner Hoppe – sjef for konsentrasjonsleiren Stutthof, som ligger nær Gdansk i nåværende Polen.

Det statlige tyske radioselskapet Norddeutscher Rundfunk (NDR) hevder uten kildehenvisning at kvinnen har bistått Hoppe i utføringen og planleggingen av «massedrap på over 10 000 personer som levde i leiren».

I Expressen påstås det – også her uten kildehenvsining – at i leiren Stutthof «ble sammenlagt 85 000 mennesker drept, fremfor alt jøder, men også polakker og andre utlendinger».

Avisen mener å dessuten ha opplysninger om hvordan disse «drapene» ble utført:

Visse av disse ble gasset ihjel, og andre sultet ihjel.

For to år siden oppgav imidlertid den nå anklagede kvinnen til journalister på NDR at hun under sin ansettelse ved Stutthof ikke hadde sett noen som helst tegn på at folk avled av annet enn naturlige årsaker ved leiren, samt at hun selv utelukkende var involvert i skrivebordsoppgaver for sin sjef Hoppe.

95-åringen kan dømmes i en ungdomsdomstol

Irmgard F på 95, som nå bor på et eldrehjem i Pinneberg nær Hamburg, var under sin ansettelse ved Stutthof aldri eldre enn 21 år gammel.

Dette innebærer ifølge NDR at hun kan komme til å tiltales ved en ungdomsdomstol.

Etterforskningen i saken ble innledet for fem år siden, og den pågår fremdeles. Det er dermed ennå ikke fastsatt hvorvidt tiltale kommer til å reises.

Den anklagede kvinnens sjef ved Stutthof, Paul Werner Hoppe, ble i 1957 dømt til 9 års fengsel.

Les også:
Hvor mye kan du egentlig om «holocaust»?
Dagens video: «Holocaust» – fakta eller løgnpropaganda?
«Holocaust» er en bløff

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
12 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Birgitta
Birgitta
1 år siden

Hvorfor har ikke jøder , som var direkte involvert i ‘gassingen’ blitt tiltalt ?
Hvorfor ble disse i hovedsak brukt som ‘tidsvitner’…
Hun sekretæren , som nå blir tiltalt , var sikkert like mye tvangsplassert i leirene som de jødene som faktisk var med i ledelsen av leirene !!

KAPO
https://en.wikipedia.org/wiki/Kapo
SONDERKOMMANDO
https://en.wikipedia.org/wiki/Sonderkommando

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Jødene – og deres shabbos goyim – glemmer aldri og tilgir aldri, og iallfall ikke når det gjelder de som angivelig deltok i det FÆLESTE som noengang har blitt gjort – holocaustet mot jødene i WW2. Her er det altså en sekretær, som neppe har deltatt aktivt i det som blir påstått om «jødedrap». Og – er det ikke «offisielt vedtatt» at gassing ikke foregikk i leire i Tyskland/Østerrike men utelukkende i Polen? Men MSM skriver selvsagt om «gassing», uten å vite bedre, eller for å villede goyim.

Birgitta
Birgitta
Svar til  Proverbs 26:11
1 år siden

Jeg mistenker , selv om jeg ikke er 100% sikker , at gasskammer og kremering har blitt mixet sammen. I ‘hedensk’ tid kremerte de likene. Da jødedommen kom , ble dette forbudt. Kristendommen ble influert av jødedommen , og den katolske kirke forbød kremering i 1500 år… Det var en tid dødsstraff for kremering. Man skulle være klar til å stå opp og møte messias… Dette er bakteppe for kremering .En uhyrlig religiøs fordom , selv om en i dag har lettet på forbudet. Jeg tror det er noe her som har gitt grobunn for forvirringen med gasskamre. (For ordens… Les mer »

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
Svar til  Birgitta
1 år siden

Takk for svar. Selvsagt ble lik kremert i leirene, i krematorier i de fleste tilfelle, men kanskje en del «open air» også, selv om det er vanskelig å få til fullstendig forbrenning på den måten. Kremering ble gjort av HYGIENISKE årsaker, bl.a. fordi begravelser ikke var tilstrekkelige eller tilrådelige bl.a. pga fare for kontaminering av grunnvannet. Men jødepropagandaen har fått oss til å sette likhetstegn mellom «gassing» og kremering. Gasskamre fantes, til avlusing av klær og sengetøy, og krematorier/forbrenningsovner fantes, til sikker forbrenning av organisk materiale, deriblant menneskelik.

Jo a
Jo a
Svar til  Proverbs 26:11
1 år siden

Stutthof er i Polen. I motsetning til de 6 leirene som blir omtalt som hoveddødsleirene (Auschwitz, Belzec, Sobibor, Treblinka, Majdanek og Chelmno) så er Stutthof en mindre leir som ikke har blitt revidert siden Soviet Unionen’s sirkus rettsaker. Dødstallene er altså Sovietiske tall. Alle de andre leirene har blitt revidert gjentatte ganger for å få historien til å høres mer troverdig ut. De største holocaust historikerene, som blant annet Hilberg, omtaler knapt Stutthof i noen av sine verk. Som alle andre leirene er det løgner og overdrivelser blant Stutthof fangende også. Blant annet produksjonen av ‘Reine Juden Seife’ (ren jødesåpe),… Les mer »

Jo a
Jo a
Svar til  Jo a
1 år siden

Her er en PDF
holocausthandbooks.com/dl/04-ccs.pdf

Shoa business
Shoa business
1 år siden
Jo a
Jo a
1 år siden

Stutthof ja. Hvor de påsto at Tyskerne lagde «Reine Juden Seife» (ren jødesåpe)

Kim Larsen
Kim Larsen
1 år siden

For en grusom heksejakt.

Arier
Arier
1 år siden

Holocash, jødenes propagandaløgn fot presse ut penger fra Tyskland for å finansiere det ekte holocaust på palestinerne.

Tiwaz
Tiwaz
1 år siden

Noe må de jo hele tiden finne på for å holde normies i sjakk, få de til å tro at holocaust var sant. Normies stiller jo sjeldent spørsmål sålenge tv sier det.

trackback
11 måneder siden

[…] også: Tysk kvinne på 95 år anklages for 10 000 «holocaustdrap» Raul Hilberg – «Verdens fremste ekspert på holocaust» «Holocaust» er en […]