Hjem Nyheter Europa Tysk løgnmedia tatt med buksene nede

Tysk løgnmedia tatt med buksene nede

3

TYSKLAND Tysklands største tabloidavis Bild tvinges til å trekke sin sensasjonelle nyhet om såkalt russisk involvering i tysk politikk etter å ha kastet seg over falske bevis.

Tysk løgnmedia, i form av landets største tabloidavis Bild, har nå havnet i en meget pinlig situasjon. Dette etter at en satirisk avis ved navn Titanic lurte Bild til å tro at de hadde funnet bevis på en såkalt russisk trollfabrikk og en kobling mellom den og tysk opposisjon.

Det at den satiriske avisen valgte å gjennomføre dette jippoet var fordi de ville vise for allmennheten hvor dårlig kildekritikk Bild har. De ønsket med dette å bevise at avisen Bild i sin iver etter å finne bevis for etablissementets påstand om at Russland har lagt seg i tysk politikk ikke bryr seg om å få rede på eller holde seg til sannheten.

Ved å skape en fiktiv e-postkorrespondanse mellom Kevin Kuehnert fra de tyske sosialdemokratenes ungdomsforbund, en fremtredende kritiker av partiets koalisjon med Angela Merkel, og en oppdiktet russisk hacker ved navnet Juri, fikk de Bild til å svelge nyheten med hud og hår. Bild publiserte den falske e-posten som sannhet uten å verifisere den og slo deretter på stortrommen om at de nå endelig hadde bevis for at Russland faktisk blandet seg i tysk innenrikspolitikk.

Til tross for at Bild har blitt tvunget til å gå ut med en svært pinlig innrømmelse om at nyheten var falsk, så snur de seg ikke fullstendig. Bild insisterer fortsatt på at den oppdiktede e-posten de facto stammer fra de tyske sosialdemokratenes e-postserver.

Se et innslag fra RT om nyheten nedenfor:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Johan G
Johan G
4 år siden

Løgnpressen med buksene nede…herlig!

Thule
Thule
4 år siden

Det er tydelig at de globalistiske interessene er arrogante nok til å prøve samme tull i Tyskland som de gjorde i USA. De er desperate etter å trigge tredje verdenskrig med Russland. Ingen tror på idiotmedia lenger, så den krigen kan de se langt etter.

V.L
V.L
4 år siden

Intresant tema -> https://m.youtube.com/watch?v=Fe6MSMj5lOE

Tilbake til løgnpressen: godt at de svir litt på pungen.