Hjem Nyheter Europa Tysk mann anmeldt for å ha beskyttet sin datter mot seksuelt overgrep...

Tysk mann anmeldt for å ha beskyttet sin datter mot seksuelt overgrep fra innvandrer

3

TYSKLAND En familiefar som slo hardt tilbake mot en klåfingret afrikansk «flyktning» som antastet hans datter i full offentlighet er nå mistenkt for vold av tysk politi.

Det var den 30. september rundt midnatt ved jernbanestasjonen Hackerbrück i München at en 28 år gammel innvandrer fra Eritrea bestemte seg for å stikke hånden sin opp under skjørtet på en 21 år gammel tyske kvinne. Da faren til kvinnen fikk se dette svarte han med å gi mannen et knyttneveslag i ansiktet.

En ansatt i det tyske jernbaneselskapet som var vitne til hendelsen ringte politiet som ankom plassen. På plass ble det fra politiets side bestemt å opprette to anmeldelser – én mot innvandreren for seksuelt overgrep, og én mot familiefaren for vold.

Nyheten har naturligvis satt sinnet i kok hos mange tyskeres som mener at mannen handlet i forsvar av sin datter og på sosiale medier blir politiet kraftig kritisert for sin   håndtering av saken.

Det tyske politiet forsvarer beslutningen ved å si at
det er opp til domstolene å vurdere saken, og at politibetjentene agerte riktige ved å opprette en anmeldelse mot familiefaren. Talsperson Petra Wiedmann fra München-politiet skriver i en pressemelding at hun oppfordrer publikum til å bruke «andre alternativer» for å stoppe forbrytelser.

3
Delta i debatten

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
AnonymsurferManfred TyslandProverbs 26:11 Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11

Denne faren skulle selvsagt ha forsøkt å snakke berikeren til rette, med milde ord om at i Europa og Tyskland gjør ikke menn slikt mot kvinner. Det ville nok eritreeren har forstått og lært av, slik at han ville ha innsett sin brøde og heller ville arbeide hardt for å bli en velfungerende ny «tysker», og begynt å betale for de eldres pensjoner.

Manfred Tysland
Manfred Tysland

Andre alternativer kan være vel så bra eller bedre. Jeg skal ikke ramse dem opp her

Anonymsurfer
Anonymsurfer

Dette overgrepet gir en ny mening til begrepet «lovens lange arm».