Hjem Nyheter Europa Tysk parti hyller folkemord på hvite

Tysk parti hyller folkemord på hvite

1

UTENRIKS Det tyske partiet Die Linke har lansert en ny valgplakat der de hyller at hvite tyskere holder på å miste kontrollen over sitt eget land.

På plakaten står det: «Endelig slutt på hvit dominans i Tyskland». Med andre ord: Endelig har det tyske folket mistet kontrollen over sitt eget land.

Partiet ble etablert i 2007 og er en sammenslåing av to eldre tyske kommunistiske partier. Flere av partiets medlemmer har en fortid som Stasi-angivere og funksjonærer i Den tyske demokratiske republikk (DDR). Partiet har i dag omkring 9 prosent av setene i Forbundsdagen, og leder den offisielle opposisjon mot den styrende «storkoalisjonen» av Kristelig folkeparti (CDU) og Sosialdemokratene (SDP).

Plakaten, som viser økonomiske lykkejegere fra den tredje verden, bærer teksten «Endelig slutt på hvit dominans i Tyskland». Budskapet er en klar referanse til at etniske tyskere er i ferd med å bli en minoritet i sitt eget land grunn av masseinvasjonen, og derav miste den politiske makten.

Kilde:
Die Linke: «Finally End White Dominance in Germany»

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
trackback
4 år siden

[…] også: Tysk parti hyller folkemord på hvite Tyske myndigheter skal spionere på innvandringskritiske grupper Finsk politi erkjenner politisk […]