Hjem Nyheter Europa Tysk politi vil ha rett til å frata «antisemittiske» foreldre deres barn

Tysk politi vil ha rett til å frata «antisemittiske» foreldre deres barn

3

TYSKLAND En fagforening for polititjenestemenn i Tyskland ønsker at myndighetene skal kunne ta barna til personer som ansees for å være «antisemitter».

Lederen for Tysklands nest største politiforbund, Rainer Wendt, ønsker at politiet skal ha rett til å frata barna til foreldre som har «antisemittiske» holdinger. Årsaken skyldes det faktum at «antisemittisme» i Tyskland har økt de siste årene i sammenheng med masseinnvandringen med person fra spesielt Midtøsten.

– Regjeringene må handle besluttsomt mot antisemittisme selv når den stammer fra innvandrere, sier Wendt og fortsetter:

– Hvis barn blir oppdratt som antisemitter, bør vi ikke være redd for å ta dem bort fra sine foreldre.

Wendt sier også at det er vanlig at man på tyske skoler ignorerer at problemene stammer fra innvandrere og spesielt muslimer.

– Det har vært en tendens til å ikke registrere antisemittisme blant muslimer, men slik må registreres, ellers kan vi ikke finne på strategier for å ta tak i problemet.

Hvorvidt Wendt mener at foreldre som sprer hat mot tyskere eller europeere skal bli fratatt sine barn nevnes ikke.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Ganz von Selbst
Ganz von Selbst
4 år siden

Hvor lenge foreldrene kan tåle at noen stjele deres barn? Det er ikke hemmelighet at barn blir solgt til homo eller partert og spist. «Antisemitiske» barn betyr bare ikke-jødiske barn, som må ofres som f.e. masse barn ble brent levende i mars i Russland.

Returning Ghost
Returning Ghost
Svar til  Ganz von Selbst
4 år siden

Og dette er da ikke noe nytt, har jo vært slik lenge. Eneste forskjellen er at nå blir det plutselig snakket om offentlig og akseptert som et politisk korrekt Faktum.

Norge har også holdt på en stund, dem har prøvd og skjule det men siden så mye informasjon har lekket ut går dem nå ut og vedkjenner det , på en politisk korrekt måte.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
4 år siden

Den største faren for unge uskyldige barnesinn er åpenbart å utsettes for sunn nasjonalisme og antisemittisme. Som for øvrig er det naturligste og sunneste en kan utruste barn med, i denne verden. Men slikt kan ikke vår tids Tyskland tåle, slik det fremdels ligger radbrukket og demoralisert under for jødemakten som knuste landet i 1945.