Hjem Nyheter Europa Tysk yrkesskolelærer etterforskes for å ha spredd nasjonalsosialistisk propaganda

Tysk yrkesskolelærer etterforskes for å ha spredd nasjonalsosialistisk propaganda

2

TYSKLAND En lærer ved en yrkesskole i Tyskland etterforskes av politiet mistenkt for å ha spredt nasjonalsosialistisk propaganda til skoleelever.

Dietfurt an der Altmuehl.
Dietfurt an der Altmuehl.

En lærer i en yrkesskole i den lille byen Dietfurt an der Altmuehl i Bayern etterforskes av politiet for å ha spredt nasjonalsosialistisk propaganda. Den såkalte skandalen ble oppdaget da noen studenter i hemmelighet filmet læreren da han oppfordret elevene til å skrive nasjonalsosialistiske slagord og synge nasjonalsosialistiske sanger.

Læreren skal også ha sunget sangen Horst Wessel Lied og bedt elevene synge med ham i allsang. Ifølge lokalradio skal læreren også ha skreket «ut med utlendingene» og «Heil Hitler».

Da nasjonalsosialismen som ideologi er forbudt i Tyskland etterforskes saken nå av politiet. Mannens fagforening har også kunngjort at de har tenkt å sparke ham ut på grunn av hendelsen.

Hør Horst Wessel Lied nedenfor:

https://www.youtube.com/watch?v=JePrxJpkfeE

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
4 år siden

Selvsagt er det dumt som offentlig ansatt å hevde nasjonale sympatier når en vet at det ikke bare er PK ukorrekt men regelrett ulovlig. Det tjener ikke den nasjonale oppvåkningen. Ellers viser denne og mange andre saker at politiet og fagforeningene er mer opptatt av å kvele uttrykk for nasjonale følelser istf å håndtere den ødeleggende innvandringen(=invasjonen), av Tyskland, som Merkel og hennes støttespillere har stått for.

V.L
V.L
4 år siden

Var ikke der snakk om ett «demokrati» der man kan velge å være enten venstre eller høye uten å bli hakket på av gribbene ?
Ønsker verden virkelig at vi skal hakke tilbake ?
Nei så la oss som er til høyre få være i fre!
Hører dere venstreekstreme!

Lær barna hva som skjer før skolens venstreekstreme tar de.

Fred i stua !
ALDT FOR NORGE!