Hjem Nyheter Europa Tyske barn læres til å angi foreldre med «feil» meninger

Tyske barn læres til å angi foreldre med «feil» meninger

1

TYSKLAND En statsfinansiert brosjyre, som trener barn til å informere myndighetspersoner om foreldre som uttrykker seg negativt om flyktninger, skaper skandale i Tyskland.

Den Berlin-baserte frivilligorganisasjonen Amadeu Antonio Foundation finansieres av det føderale departementet for familieanliggender i Tyskland. Organisasjonens oppgave er å «bekjempe rasisme og hat» i det tyske samfunnet.

For å gjennomføre denne statsfinansierte tankekontrollen har nå organisasjonen gitt ut en kontroversiell brosjyre som blant annet lærer barn å spionere på foreldre med «gale høyremeninger». Den 60 sider tykke brosjyren gir retningslinjer og råd om hva man skal gjøre når noen eksempelvis uttrykker seg negativt om flyktninger fremfor barn.

I et av brosjyrens pedagogiske eksempler beskrives to barn, hvis foreldre anses ha «gale høyremeninger». Dette avsløres i følge manualen av at barna kler seg etter stereotypiske kjønnsroller.

«Datteren har kjole og fletter og hjelper til med husarbeidet, mens sønnen får mer fysisk utfordrende oppgaver», hvilket gjør foreldrene klart mistenkte, i følge spionmanualen.

Tysklands største avis Bild kaller brosjyren «en treningsguide» for å verve barn til potensielle spioner mot sine egne foreldre.

Det innvandringskritiske partiet Alternativ for Tyskland har gått ut og anklaget frivilligoranisasjonen for å bruke «Stasi-metoder» og kaller det «ufattelig» at et føderalt departement forsøker å forvandle tyske barn til spioner og angivere.

Dette skjer altså i Tyskland, hvor det har blitt rapportert at rektorer har oppfordret foreldre til å sette hijab på sine døtre for at de ikke skal provosere muslimske gutter på skolen.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Haraldsson
Haraldsson
2 år siden

Dette er helt hårreisende, men helt typisk for et kommunistisk jødekontrollert samfunn. Vi ser det gå igjen fra nasjon til nasjon hvor de samme (((krefter))) har tilegnet seg makt over nasjonen. Sensur og kriminalisering blir hva som følger.