Hjem Nyheter Europa Tyske myndigheter oppfordrer til raseblanding

Tyske myndigheter oppfordrer til raseblanding

8

KULTURMARXISME Gjennom et nylansert nettsted mater tyske myndigheter «flyktningene» med propaganda for å raseblande med hvite.

tyskland

Tyske helsemyndigheter har i samarbeide med en statsstøttet belgisk organisasjon kalt Sensoa (Expertise Center for Sexual Health) lansert et nytt nettsted ved navn «Zanzu – Min kropp i ord og bilder». Formålet med nettstedet, påstår de, er å gi nyankomne flyktninger i Tyskland «råd om sex og seksualitet». En nærmere titt på innholdet, avslører dog en annen agenda.

I bildene som brukes til å illustrere seksuelle handlinger som f.eks. tradisjonelt samleie, brukes det så og si utelukkende hvite kvinner og menn som har samleie med innvandrere. Med tanke på at nettstedet er beregnet for innvandrere, er det ganske åpenbart hvilket budskap man ønsker å sende til de nyankomne «flyktningene».

Utover dette gjøres det også reklame for både homoseksualitet, biseksualitet, «tilfeldig sex», sex med mange ulike partnere, såkalt homoekteskap, forhold med flere enn to personer, prostitusjon, transseksualitet, abort, og så videre.

prostitusjon

I seksjonen hvor prostitusjon beskrives, illustreres dette med en hvit prostituert kvinne og en hvit mann som er kunde. Hånden som holder frem kondom, for å påpeke hvor viktig det er å bruke beskyttelse dersom man kjøper seksuelle tjenester fra prostituerte, er naturligvis svart.

I seksjonen som omhandler bruk av alkohol og narkotika i sammenheng med sex, advares det ikke så mye mot selve bruken, men snarere for farene ved å bytte brukerutstyr (sprøyter). For å illustrere dette er det naturligvis en hvit hånd som forsøker å gi en svart hånd en sprøyte.

Klikk HER for å se hele siden.

 

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
8 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg