Hjem Nyheter Tyskere nå en minoritet i Frankfurt

Tyskere nå en minoritet i Frankfurt

10

TYSKLAND Ifølge nye tall fra tyske myndigheter har over halvparten av innbyggerne i landets femte største by nå innvandrerbakgrunn.

Illustrasjonsfoto

Byen blir den første i landet hvor etniske tyskere er i minoritet. De nye tallene viser at 51,2 prosent av innbyggerne i Frankfurt har innvandrerbakgrunn. Den største ikke-tyske minoriteten i byen er tyrkerer med 13 prosent.

Rapporten viser også store forskjeller mellom innvandrere og tyskere når det gjelder økonomi; 49 prosent av personer med utenlandsk herkomst faller under fattigdomsgrensen sammenlignet med 23 prosent blant etniske tyskere.

Når det gjelder sysselsettingsnivået er 83 prosent av tyske menn og 78 prosent av tyske kvinner i arbeid i motsetning til 73 prosent og 59 prosent av menn og kvinner med utenlandsk bakgrunn.

Kilde:
http://www.breitbart.com/london/2017/06/29/frankfurt-german-city-natives-minority/

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
10 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
tony
tony
5 år siden

10-20 år så er europere i mindretall i europa

Anonym
Anonym
Svar til  tony
5 år siden

… vilket beror på att Orientexpressen går som panerat och att ingen vill stoppa den.

hei
hei
Svar til  tony
5 år siden

Alle muslimer stifter stort sett en familie på 9 unger. ( Enhver av disse ungene gjør det samme da dem blir voksne.) It’s called Multi-Plying. Europeere stifter derimot ikke familier lenger, og når dem først gjør det er det i større og større grad med muslimer/ eller andre ikke- Europeere. Se på muslimene, dem går i flokk med sin familie eller sine 40 brødre og fettere. ( *samhold* ) Hva med dissidenten «Ola» som er siste prioritet på Nav uansett hvor pliktoppfyllende han er og i tillegg hjernevasket til å la sitt familie-tre historisk sett stoppe ved han selv pga… Les mer »

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  hei
5 år siden

Hvis man vokser opp på Holmlia så er man på bunnen av rangstigen om man er hvit + man har null rettsbeskyttelse siden man sogner til Manglerud politidistrikt. Manglerud politiet går for å være de mest talentløse søppelet som er å oppdrive i Oslo.

hei
hei
Svar til  Anonymsurfer
5 år siden

Yes.

Ola Nordmann
Ola Nordmann
5 år siden

Globalt sett er den hvite/kaukasiske/ariske rase allerede en soleklar minoritet.
Må vi også bli minoriteter i våre egne Odels Land før (((globalistene)))
blir fornøyd? Dette er folkemord gjennom destruktiv immigrasjon, mot oss, våre rettigheter og interesser blir ikke ivaretatt i det hele tatt. Våre rettigheter og interesser er ikke «mindre verdt» enn noen annen folkegruppe/rase… Se bare på Polen Ungarn Tsjekkia Slovakia Japan de sier nei!
Fritt Fredfullt og et Godt Forent Norden, Ja takk!

Anonym
Anonym
5 år siden

Det är förfärligt, men man kan ju fråga sig vad tyska folket själva gör för att motverka detta? Röstar de nationellt t.ex.? Eller röstar de mot sin egen existens, dvs antityskt?

Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

Det ser ut til at tyskerne i Frankfurt snart får dele skjebne med kopterne i Egypt. Sånn går det når man åpner slusene og er tolerant/ignorant. Den allierte terrobomingen var faktisk mer human enn denne påtvungne multikulturen. I får krysse fingrene for en ny Hitler:)

Boge Myklebrast
Boge Myklebrast
Svar til  Anonymsurfer
5 år siden

Masseinnvandring er slaktefe, som kommer frivillig inn i Europas slaktehus, for å bli masseslaktet. De vet det ikke selv ennå. De tror, at den hvite mannen er «snill og gratis». Når drapsinstinktene omsider slår inn hos den hvite mannen, så fører han slaktekniven med like stor rasjonell effektivitet, som han bygger sivilisasjoner. Kong Sverre er blodtørsten i svøp. Skalden kveder i blodrus for å legitimere i Lex Runicus. Det handler om å kunne kverke fritt med Loven i hånd. Da blir det moro. Viking betyr «viet til kamp». I vikingtiden var det lov å kverke fienden industrielt, hvilket kan sammenlignes… Les mer »

Kim
Kim
5 år siden

Vi den etniske befolkningen må stå på sidelinjen og se på at vi blir en minoritet i våre egne land samtidig som vi må brødfø innvandrerene som voldtar og dreper oss. Takk skal du ha politikere. Og folk lirer på hvorfor vi kjemper imot dem? Dumb fucks.