Hjem Nyheter Europa Tyskerne bevæpner seg

Tyskerne bevæpner seg

5

TYSKLAND Tyskerne bevæpner seg stadig mer, i takt med at kriminaliteten og utryggheten øker.

Illustrasjonsbile

I Tyskland har det lovlige våpensalget til privatpersoner økt med 85 prosent de siste to årene, i takt med at kriminaliteten og utryggheten øker.

I Tyskland kan man søke om en «liten våpenlisens» for våpen som kan brukes i selvforsvar. Med denne våpentillatelsen kan man bruke gasspistol, signalpistol og pistol med skremmeskudd, som jegere noen gang bruker.

Ingen av våpnene regnes som dødelige, selv om de kan gi dødelige skader avhengig av situasjon.

Også salget av pepperspray har økt markant de siste årene.

Våpenhandlere i Tyskland kan se en klar kobling etter nyttårsnatten i Köln 2015, da hundretalls tyske kvinner ble omringet av utlendinger som utøvde den arabiske voldtektsleken «taharrusch». Mange ble voldtatt, men mørketallene er store og få av utlendingene ble tiltalt.

I dagens Tyskland bevæpner kvinner seg for å ikke bli voldtatt, og mennene som forsvar mot overfall på offentlig plass eller mot terrorister.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

Meget forstålig siden Merkel slapp inn over en million utlendinger inn i landet og utenlandsvold har eksplodert

Hanne
Hanne
2 år siden

Veldig forståelig.

Johan G
Johan G
2 år siden

Ikke rart nei. Okkupasjonsmakten i Tyskland har importert bråk, så tyskerne blir nødt til å tenke selvforsvar.

https://www.bitchute.com/video/mJcNezWbZxPP/

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Dette kan man forstå. Også i Norge bør unge kvinner – og menn – utstyre seg med bl.a. pepperspray når de er ute på byen, til bruk mot voldelige berikere. Jeg vil ikke anbefale kniv eller slagvåpen, og selvsagt ikke skytevåpen, for da kommer en i klammeri med politiet, uansett om det gjelder selvforsvar. Dessuten må norske kvinner – og menn – slik situasjonen har blitt mange steder – ta seg i akt, være årvåkne, og unngå kontakt med rasefremmede. Politiet er dessverre ikke lenger i stand til, eller villig til, å beskytte oss mot berikerne, men er mer opptatt… Les mer »

Bjarne Gerhard Danielsen
Bjarne Gerhard Danielsen
2 år siden

Kanskje tyskerne snart forstår amerikanernes Grunnlovstillegg, og at de tviholder på sine våpen, til tross for massiv propaganda mot retten til å ha våpen.. ?