Hjem Nyheter Tyskland: 99,9 % av inntrengerne får bli i landet

Tyskland: 99,9 % av inntrengerne får bli i landet

TYSKLAND Ny statistikk fra Tyskland viser at bare én av tusen inntrengerne som blir gitt asyl blir nektet permanent opphold.

masseinnvandringI motsetning til den tyske regjeringens påstander om at «flyktninger» vil dra hjem til sine hjemland når det blir fred der, så viser ny statistikk viser at bare én av tusen inntrengerne blir nektet permanent opphold.

Ifølge en undersøkelse av avisen Die Welt, får nesten alle flyktninger lov til å bo permanent i Tyskland, selv de opprinnelig kun fikk en midlertidig beskyttelse.

Undersøkelsen viser til de siste tallene fra det føderale kontoret for migrasjon og flyktninger (BAMF) som avslører at i 99 prosent av tilfellene, når noen har blitt anerkjent som «flyktning», får vedkommende permanent opphold i Tyskland.

Ifølge Genève-konvensjonen skal asyl- og flyktningbeskyttelse kun gis for en begrenset periode på tre år, men den tyske avisen kunne avsløre at etter denne perioden utløp fikk nesten alle av inntrengerne innvilget «beskyttelse» på ubestemt tid.

Kilde:
Germany: 99.9% of Invaders Will Stay